Καταπονημένη η Καίτη Φίνου: «Πρέπει να πάω σε γιατρό» - Η εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας της

«Ακόμη κ τώρα με κόπο γράφω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καίτη Φίνου πριν από ένα μήνα περίπου βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό, ο οποίος την οδήγησε στο νοσοκομείο (δείτε εδώ το βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο) και την έφερε σε αντιπαράθεση με πολλούς δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι συνέβη). Παρόλο που έχει περάσει καιρός, όμως, η ίδια συνεχίζει να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.

Θέλησε, λοιπόν, να μιλήσει για το γεγονός αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με ένα κείμενο αποκαλύπτοντας τα "κουσούρια" που της άφησε ο covid.

Η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου για την υγεία της

«Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν έχει περάσει ένας μήνας η δύο από την ημέρα που βγήκα σπ'το νοσοκομειο...και κουράστηκα να γυρίσω προς τα πίσω τις 5,6 10 φωτογραφίες που είχα ανεβάσει για να σιγουρευτώ για την ημερομηνία...

Είχα γράψει πως την πρώτη και την δεύτερη εβδομάδα η πολλή έντονη παρενέργεια ηταν η κόπωση...συνεχίστηκε και συνεχίζεται με περίεργο τρόπο...

Κοιμαμαι πάνω από 10-12 ώρες κάθε μέρα όλη μέρα...το βράδυ το αργότερο να κοιμηθώ 12 αντε 01 το πιο αργά στις 2....

Σε νορμάλ μέρες εδώ κ 20 χρόνια ξυπνούσα 5-7 το πρωί....

Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο κοιμάμαι τόσο και όταν ξυπνάω θέλω να ξανακοιμηθώ...ακόμη κ τώρα με κόπο γράφω...κάνω προσπάθειες υπερβαίνω τα όριά μου και γίνονται χειρότερα τα πάντα...πρέπει να πάω σε γιατρό κ το ξέρω αλλά δεν κάνω την κίνηση για τηλέφωνο γιατί νομίζω πως άδικα θα το κάνω.. τι σκατο αρρώστια αφήνει τέτοια κουσουρια;», σημείωσε.

Καίτη Φίνου κορωνοϊός
Instagram / Καίτη Φίνου

Το δωμάτιο που ζει μετά την οικονομική κατάρρευσή της

Η Καίτη Φίνου είναι ένα πρόσωπο, που βλέπουμε να είναι πολύ ενεργό στα social media, αφού κάνει αναρτήσεις για να εκφράσει ό,τι και αν συμβαίνει στην προσωπική της ζωή ευχάριστο και μη, ενώ με αυτόν τον τρόπο τοποθετείται και σε κοινωνικά ζητήματα

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο έδειξε το χώρο, που ζει μετά την οικονομική της καταστροφή, αφού είναι γνωστό, πως η Άννα Φόνσου της παραχώρησε ένα δωμάτιο.

Μέσα από το βίντεο λοιπόν, βλέπουμε τον τρόπο, που η Φίνου κατάφερε να χωρέσει όσα πράγματα είχε στο δυάρι, που έμενε μέσα σε ένα δωμάτιο, καθώς αυτές οι παροχές από το σπίτι του ηθοποιού δε γίνεται να είναι μεγαλύτερες (δείτε εδώ το λόγο, που βρέθηκε στο νοσοκομείο).

«Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο...και μην μου πείτε για ξεσκαρταρισμα..το κάνω ανά δύο εβδομάδες...χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν..... το μόνο που προσέχω είναι τα πολυμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές....από την στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεββατι υποσεντονο και κόβω το ψωμί,το τυρί ή τα φρούτα εκεί...
όμως λέω δόξα τω Θεω γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα....όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φονσου....περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο "αδειο"...αυτά και καλό βράδυ να έχετε», έγραψε η Καίτη Φίνου.