«Έχουν πει άσχημα πράγματα για εμένα...» - Η Έλενα Παπαρίζου "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουν πει άσχημα πράγματα για εμένα...» - Η Έλενα Παπαρίζου

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου στις πρόβες για τα MAD VMA 2023 που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και έτσι η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με όσα θα παρακολουθήσει το κοινό εκεί, αλλά και για κάποια κομμάτια της προσωπικής της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός πως θα παρουσιάσει το νέο της κομμάτι με τίτλο "Δεν μου τα λέει καλά", απάντησε εάν είναι ζηλιάρα και κτητική απέναντι στον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ στη Νέα Υόρκη), ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο με το οποίο θέλει να μιλήσει όταν την καταβάλει το στρες.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου

«Όλες οι γυναίκες είμαστε λίγο πολύ κτητικές. Άλλες ζηλεύουν περισσότερο, άλλες λιγότερο», είπε αρχικά και έπειτα επισήμανε: «Έχουν πει άσχημα πράγματα για εμένα, αλλά είναι κάτι δεν με απασχολεί. Όποιος θέλει με αγαπάει, όποιος δεν θέλει δεν χρειάζεται να με αγαπάει, δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνεται με το ζόρι».

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως η τραγουδίστρια το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας των δηλώσεών της για τα άφυλα πρόσωπα και τις αμφιβολίες για την σεξουαλικότητά της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Και κατέληξε: «Η αγκαλιά της μητέρας μου είναι εκείνη που με αποφορτίζει. Όταν είμαι πολύ πρεσαρισμένη θέλω να σηκώσω το τηλέφωνο το πρώτο τηλέφωνο που θέλω να σηκώσω είναι της μαμάς μου, της αδερφής μου και της θείας μου που είναι σαν δεύτερη μαμά μου».

Φωτογραφίες από το σπίτι της με τον Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και τα τελευταία χρόνια, πέρα από την σκηνή στα νυχτερινά κέντρα, την βλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από το The Voice (δείτε εδώ το χαστούκι που έδωσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό).

Όταν, όμως, τα φώτα, οι κάμερες και τα μικρόφωνα σβήνουν, η ίδια επιστρέφει στο σπίτι της, δίπλα στον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη, για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Οι δυο τους μένουν σε μία μεγάλη μεζονέτα στην Αθήνα, την οποία συχνά πυκνά η τραγουδίστρια δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για έναν χώρο πολύ φωτεινό, με μεγάλα παράθυρα και κήπο, όπου το ξύλο κυριαρχεί, όπως και τα ανοιχτά χρώματα.

Έλενα Παπαρίζου κουζίνα

Έλενα Παπαρίζου σπίτι

Έλενα Παπαρίζου δωμάτιο