Open Weekend: Η αιχμηρή απάντηση Τσολάκη και Κωνσταντάρα στον Μαρτίκα - «Θυμάστε κάποιον παίκτη ο οποίος πριν δεν ήταν διάσημος, να...»

«Την δημοσιότητα που αποκτάς από το Survivor θα την κουβαλάς καιρό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Open Weekend: Η αιχμηρή απάντηση Τσολάκη και Κωνσταντάρα στον Μαρτίκα - «Θυμάστε κάποιον παίκτη ο οποίος πριν δεν ήταν διάσημος, να...»

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην εκπομπή Open Weekend και τον Σπύρο Μαρτίκα. Όλα ξεκίνησαν από την συνέντευξη που έδωσε ο πρώην παίκτης του Survivor στην κάμερα τους, και αρνήθηκε να μιλήσει για το παιχνίδι, θέλοντας να αναφερθεί μόνο στη δουλειά του.

Το γεγονός αυτό παραξένεψε και ενόχλησε την Ελένη Τσολάκη και το πάνελ της, με την ίδια αλλά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να του απαντάνε, αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.

Βλέποντας τα όσα έχουν ειπωθεί, ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεσπώντας κατά της εκπομπής του OPEN.

Η απάντηση του Open Weekend στον Σπύρο Μαρτίκα

Σήμερα 18/6, Ελένη Τσολάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας, απάντησε στον Σπύρο Μαρτίκα, με τους συνεργάτες να συμφωνούν πως από την στιγμή που πριν από το Survivor δεν ήταν γνωστός στην τηλεόραση και έγινε διάσημος λόγω του παιχνιδιού, δεν μπορούν να τον ρωτήσουν κάτι άλλο εκτός του ριάλιτι.

«Τι εννοεί ο Σπύρος Μαρτίκα με το "όταν ερωτηθώ κάτι ουσιαστικό για το παιχνίδι;". Είμαστε μια εκπομπή που καλύπτουμε το Survivor από πέρυσι. Τα κορίτσια μας είναι τρία, είναι η Σοφία, η Βίκυ και η Κωνσταντίνα. Είναι ενημερωμένα για τα πάντα και οι ερωτήσεις που κάνουν όταν πάνε να συναντήσουν έναν παίκτη, αφορμή τους είναι οι τελευταίες δηλώσεις του παίκτη. Το αν είναι ουσιαστικό ή όχι ένα ερώτημα αδικεί λίγο τα κορίτσια, ουσιαστικά ερωτήματα κάνουν που αφορούν το παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να απαντήσει ό,τι θέλει... Αλλά ερώτηση είναι δεν είναι όταν αφορά το Survvior, δεν καταλαβαίνω αυτό που το τοποθετεί», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Όταν έχεις πάει στο Survivor, δεν σε ξέρει ο κόσμος από πριν, και αποκτάς μια δημοσιότητα η οποία οφείλεται στην τηλεόραση και στο Survivor, για αυτό θα σε ρωτάνε. Ο Σπύρος προφανώς θα μιλάει για το Survivor γιατί δεν έχει κάνει όλες τις συνεντεύξεις του, προφανώς προφανώς ή δυστυχώς η δημοσιότητα που αποκτάς από το Survivor θα την κουβαλάς καιρό. Θυμάστε κάποιον παίκτη ο οποίος πριν δεν ήταν διάσημος, να τον ρωτάει για την άλλη του δουλειά;», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Εμείς αποφασίσαμε χθες να παίξουμε όλες τις δηλώσεις του που αφορούσαν κάτι τόσο σπουδαίο και σημαντικό. Δεν κόψαμε το βίντεο. Ήταν μια συνέντευξη στην οποία ότι θα πάει δημοσιογράφος και θα τον ρωτήσει πράγματα για το Survivor», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη και συνέχισε «Η ρεπόρτερ, δεν προσπάθησε να εκμαιεύσει καμία πληροφορία, ερωτήσεις για το Survivor έκανε. Φτηνό κουτσομπολιό εμείς δεν κάνουμε, παίζουμε τα αποσπάσματα που δίνουν οι παίκτες του Survivor...».