«Δεν έχω παράπονο! Αισθάνομαι ότι...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχω παράπονο! Αισθάνομαι ότι...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Δευτέρας 19/6 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά (δείτε εδώ από πότε είχαν χωρίσει πραγματικά) και στον τρόπο που τα Μέσα διαχειρίστηκαν το γεγονός αυτό, μαζί με τον κόσμο ο οποίος εξαιτίας της δημοσιότητάς της επιθυμεί να μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός, δηλαδή, επισήμανε πως οι δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν μεν με το διαζύγιο, χωρίς δε να την προσβάλλουν ή να χρησιμοποιούν το γεγονός αυτό δημιουργώντας σενάρια, όπως έχουμε δει να συμβαίνουν σε άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα, εξήγησε πως έχει συνηθίσει ο κόσμος να γνωρίζει τι συμβαίνει στα προσωπικά της από παλιά.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για τον χωρισμό με τον Παναγιώτη Πιλαφά

«Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Μέσα και στο κομμάτι του χωρισμού μου. Γενικά δεν έχω παράπονο. Αισθάνομαι ότι είναι μια χαρά αυτό το κομμάτι. Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου. Αυτό συνέβαινε από όταν ήμουν 20 χρονών, δεν ξέρω πως είναι να μη συμβαίνει αυτό. Και επειδή το έχω μάθει με τον πολύ άσχημο και παρεμβατικό τρόπο, γι’ αυτό λέω ότι τώρα είμαι οκ. Καμία σχέση το τώρα με το τότε», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Τι κρίμα, αδυνάτησες έτσι επειδή χώρισες;» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Μίλησε, ακόμη, και για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, Τα καλύτερά μας χρόνια, η οποία έλαβε τέλος (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα κλάματα και την συγκίνηση στα παρασκήνια): «Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν 3 εβδομάδες που κλαίγαμε λόγω του τέλους. Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά και θα ταιριάξεις. Προφανώς έχουν τα πάνω και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα του ήταν όλο πολύ όμορφο».

Αποκάλυψε, επίσης, πως στο τελευταίο επεισόδιο έπαιξε και ο γιος της, Μάξιμος: «Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο.

Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός. Βέβαια, μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο. Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα».