Σπάραξε στο κλάμα η Παρασκευή Kερασιώτη - Η συγκλονιστική εξομολόγησή της στο Τik Tok (Βίντεο)

«Περνάω κάποιες δυσκολίες όμως...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπάραξε στο κλάμα η Παρασκευή Kερασιώτη - Η συγκλονιστική εξομολόγησή της στο Τik Tok (Βίντεο)

Τα social media αποτελούν ένα αγαπημένο χώρο έκφρασης για την Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία συχνά κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή ή την οικογένειά της, που φέρνουν δάκρυα στα μάτια της.

Το μοντέλο, που είχαμε γνωρίσει μέσα από το GNTM την Τρίτη 20/6 δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο εξομολογήθηκε, πως έγινε δέκτης ρατσιστικού περιστατικού στο μαγαζί, που εργάζεται (δείτε εδώ το βίντεο στο οποίο έκλαψε για τον πατέρα της).

Ο λόγος...η καταγωγή με την ίδια να εξηγεί, πως πελάτης στο μαγαζί, που σερβίρει την έκανε να αισθανθεί άσχημα και ξεσπάσει σε κλάματα επειδή ανήκει στη φυλή των Ρωμά.

Το συγκινητικό βίντεο της Παρασκευή Κερασιώτη στο Tik Tok

«Αυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά γιατι τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν .Το modelling το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω .Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή το εχω ξανά πει δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην εχω ανάγκη κανέναν για να μπορω να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα .

Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια αλλα πράγματα που δεν μπορω να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα .

Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλα μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν εχω εγώ το πρόβλημα αυτός το έχει ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει .Μην σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου να κάνετε αυτό που θέλετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή η ζωή είναι μικρή και όμορφη να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Κερασιώτη στα social media

«Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο.

Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, με τα καλά της και τα κακά της, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αλλά πρέπει να ζούμε. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα.

Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει, ζήστε χαμογελάστε, πείτε σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει, να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά», είπε με βαθιά συγκίνηση η Παρασκευή Κερασιώτη.