Νικολέττα Καρρά: Mε ασημί λαμέ φόρεμα και ζώνη με καρφιά στη μέση - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στη συναυλία για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι τηλεθεατές, που παρακολουθούν τη σειρά του Αlpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό, πως το σίριαλ θα ολοκληρωθεί στον πρώτο κύκλο και πως δε θα υπάρξει συνέχεια για του χρόνου.

Έτσι λοιπόν η παραγωγή αποφάσισε να κάνει ένα γιορτινό closing με τη συναυλία, που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/6 στο Θέατρο Πέτρας, εκεί που έδωσαν το παρόν λαϊκοί τραγουδιστές και οι ηθοποιοί της σειράς.

Η εμφάνιση της Νικολέττας Καρράς στη συναυλία για το τέλος της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και εκτός από το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη κατέγραψε και την εμφάνιση της Νικολέττας Καρρά με το ασημί λαμέ φόρεμα, που επέλεξε.

Νικολέτα Καρρα
Νικολέτα Καρρα
Νικολέτα Καρρα

Η απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Άκρως καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, μιας και μετά τις εκλογές, θα μείνουν περισσότερες... νύχτες ελεύθερες για διασκέδαση.

Συγκεκριμένα, οδεύοντας προς το τέλος της σεζόν, η σειρά, που έχει μεγάλο απόθεμα επεισοδίων, πυκνώνει τις εμφανίσεις της στην prime time του καναλιού και ειδικότερα από δύο σε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Αμέσως μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» θα μεταδίδεται πλέον από Τρίτη έως και Παρασκευή και θα παίρνει lead-in από τον «Σασμό», αρχής γενομένης στις 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, τα επεισόδια, θα είναι πιο «σφιχτά», με τη διάρκεια να περιορίζεται από 90 σε 60 λεπτά καθαρό χρόνο. Παρά τις εξαιρετικές ερμηνείες και το φανατικό κοινό, η σειρά για τα νυχτερινά κέντρα των 80s δεν θα συνεχιστεί την προσεχή σεζόν, ενώ η αυλαία θα πέσει στα 110 επεισόδια, στις αρχές με μέσα Ιουλίου.