Δεν εμφανίστηκαν μαζί στο χαλί αλλά τον παρακολουθούσε από τις κερκίδες - Το βίντεο της Καληφώνη με τον Μάστορα στα MAD VMA 2023

Τρελά ερωτευμένοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
NDP / Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το βράδυ της Δευτέρας 19/6 πραγματοποιήθηκαν τα MAD VMA 2023 και ένας από τους ερμηνευτές που μάγεψε το κοινό με τα τραγούδια του είναι ο Χρήστος Μάστορας. Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες, ο οποίος απογειώνει κάθε κομμάτι, γι' αυτό και το κοινό ανυπομονούσε να τον δει ξανά στη σκηνή.

Οι θεατές, όμως, δεν ήταν οι μόνοι που περίμεναν πως και πως να τον καμαρώσουν. Στις κερκίδες βρισκόταν και η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη (δείτε εδώ την κοινή τους φωτογραφία), η οποία τον απαθανάτισε την ώρα που εκείνος τραγουδούσε ένα ρομαντικό τραγούδι μαζί με τον ZAF, το οποίο έχει τίτλο "Πες" και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, κάνοντας τους θαυμαστές τους να "λιώσουν".

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Παπαδέλη: Πώς είναι σήμερα η πρώην σύντροφος του Χρήστου Μάστορα - Κάνει θραύση στο Tik Tok

Το βίντεο της Καληφώνη από την εμφάνιση του Μάστορα στα MAD VMA 2023

«Εσένα αγαπάς ή εμάς;», έγραψε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει και ένας από τους στίχους του τραγουδιού.

Το τραγούδι που έχει γράψει ο τραγουδιστής για την ξανθιά influencer

Ο Χρήστος Μάστορας έδωσε συνέντευξη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη από το συγκρότημά του ''Melisses'' στην κάμερα του Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 15/6 σε εξωτερικό χώρο.

Τα αγόρια μιας από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες μπάντες της Ελλάδας μίλησαν για όσα έχουν ετοιμάσει για φέτος το καλοκαίρι με την περιοδεία τους και στη συνέχεια έκαναν προσωπικές αποκαλύψεις.

Σε ερώτηση, που αφορούσε στις σχέσεις τους και στο τραγούδι, που θα τους αφιέρωναν ο Χρήστος Μάστορας είπε από τη μεριά του, πως αυτό, που θα έλεγε στη Γαρυφαλιά Καληφώνη δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

«Δεν έχει βγει ακόμα. Εννοώ έχει γραφτεί δεν κυκλοφορήσει ακόμα, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο», είπε ο Χρήστος Μάστορας.