Γιώργος Λιάγκας για Light: «Καλά κάνει και δεν έρχεται σε μένα γιατί θα τον κάνω τόσο αλοιφή, θα...»

Τι είπε μετά την προβολή δηλώσεων του στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Light: «Καλά κάνει και δεν έρχεται σε μένα γιατί θα τον κάνω τόσο αλοιφή, θα...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό παραχώρησε ο Light, μιλώντας για τα επαγγελματικά του αλλά και για τα προσωπικά του. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την απόφαση των MAD να μην καλέσουν τον ίδιο αλλά και τον Snik στα φετινά βραβεία, εξαιτίας του περσινού καβγά τους που προκάλεσε σάλο και παραλίγο τραυματισμούς άλλων παρευρισκόμενων.

Οι δηλώσεις του Light στο Πρωινό

«Δεν με κάλεσαν στα MAD, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αποφασίσω. Οι άνθρωποι των βραβείων πήραν μια απόφαση και είναι απολύτως σεβαστή. Δεν ήταν καθόλου ωραίο για τον κόσμο να το δει (μιλά για τον άγριο τσακωμό του με τον Snik). H καριέρα μου 10 χρόνια έγινε χωρίς τα MAD οπότε δεν έγινε και κάτι που δεν με κάλεσαν», ανέφερε αρχικά.

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις απλά δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε. Μου έχουν προτείνει το Survivor αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου ούτε στην περσόνα μου. Είπα να μην το κάνω απλά για να κάνω τηλεόραση. Ίσως να μου έχει γίνει πρόταση και για να είναι κριτής σε επιτροπή μουσικού σόου», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Πιστεύω ότι δίνω το καλό παράδειγμα στη νεολαία, σαν παιδί δεν είχαν όλα τα φόντα για να γίνω πετυχημένος αλλά τελικά τα κατάφερα. Μπορεί ένα παιδί να θέλει να μιμηθεί το Light αν εξαιρέσουμε τις βλακείες Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω πιθανόν κάποια πράγματα να τα έκανα αλλιώτικα», συμπλήρωσε.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας πήγε το λόγο και σχολίασε τις δηλώσεις του, με αφορμή τις πολλές φορές που τον έχει καλέσει στην εκπομπή, παρόλο που ο Light θέλει να τον πληρώσουν.

«Χαίρομαι πραγματικά πολύ για την πρόοδο του. Είναι δουλευταράς, επενδύει στον εαυτό του και πρέπει να διαβάζει γιατί μιλάει όλο και καλύτερα ελληνικά σε σχέση με άλλους που κάνουν την ίδια δουλειά και δεν μπορούν να εκφράσουν μια πρόταση σωστά. Βγάζει μια γλύκα το τελευταίο διάστημα, δεν το έπαιξε μαγκιά. Του λέω μπράβο γιατί ανθρώπινα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Καλά κάνει και δεν έρχεται σε μένα γιατί πιστεύω ότι θα τον κάνω τόσο αλοιφή, θα του βγάλω τόσο γλυκά πράγματα του ανθρώπου του συγκεκριμένου. Πιστεύω έχει μια πολύ καλή καρδιά και είναι ένα πονεμένο παιδί, φτωχόπαιδο. Θα τον κάνω τόσο αλοιφή που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί και θα του ανατρέψω την εικόνα του σκληρού και μάγκα που όλοι αυτοί οι τράπερ πρέπει να έχουν. Καλά κάνεις και δεν έρχεσαι. Για άλλο λόγο βέβαια, αλλά καλά κάνεις και δεν έρχεσαι».