«Παναγία μου! Ήταν πολύ δύσκολα, πήγα νοσοκομείο...» - Η Καλομοίρα "έσπασε" τη σιωπή της για την δύσκολη εγκυμοσύνη της

Και τις δύο φορές...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παναγία μου! Ήταν πολύ δύσκολα, πήγα νοσοκομείο...» - Η Καλομοίρα

Η Καλομοίρα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και καιρό, μιας και είναι η νέα coach στο Just The 2 of Us, κάνοντας χαρούμενους όλους αυτούς τους πιστούς fans που είχε αποκτήσει στο παρελθόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε τηλεοπτικά πλατό.

Την Τετάρτη 21/6, μάλιστα, βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Ένας από τα θέματα με το οποίο καταπιάστηκε περισσότερο είναι αυτό της εγκυμοσύνης της, η οποία και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολη.

Διαβάστε επίσης: MAD VMA 2023: Ζητωκραύγαζαν και την χειροκροτούσαν από τις κερκίδες - Η αντίδραση των παιδιών και του συζύγου της Καλομοίρας μόλις την είδαν στη σκηνή

Η εξομολόγηση της Καλομοίρας για την δύσκολη εγκυμοσύνη της

«Ήμουν ελέφαντας. Ήταν μια περίοδος που πραγματικά, χαίρομαι που ήμουν έγκυος και το σέβομαι, γιατί κάποιες γυναίκες δυσκολεύονται να μείνουν, αλλά πέρα από αυτό... Παναγία μου! Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να περπατήσω, όλο ίδρωνα, ήμουν σε περίεργη διάθεση. Ο Γιώργος να κάνει γυμναστική το πρωί, να έχει κέφι κι εγώ να είμαι έτσι και να μου σπάει τα νεύρα. Ήταν πολύ δύσκολα. Μετά πήγα νοσοκομείο, είχα ζαλάδες, εμετούς. Μετά όταν έμεινα πάλι έγκυος στη μικρή, λέω "ένα παιδί, τέλεια", αλλά είχα τα ίδια, πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ πως κρατάει ζωντανή την σχέση της με τον σύζυγό της μετά από τόσα χρόνια).

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην Eurovision: «Το χάρηκα πάρα πολύ. Εγώ είμαι πιο ντροπαλή απ' ό,τι νομίζεις αλλά όσο πιο μεγάλη είναι η σκηνή τόσο πιο πολύ ανοίγομαι. Ήταν αξέχαστη εμπειρία, ο κόσμος να τραγουδάει κάθε στίχο, να έχει κέφι. Ήταν όνειρο.

Και απάντησε στο ενδεχόμενο του να την ξαναδούμε στη συγκεκριμένη σκηνή: «Θα δούμε, με το καλό ό,τι είναι στη μοίρα να γίνει. Εγώ θα ήθελα πολύ, γιατί και η Έλενα και ο Σάκης είχαν μία δεύτερη ευκαιρία και επειδή και οι τρεις πήραμε την τρίτη θέση, μου έχει κολλήσει να πάω».