«Δεν νομίζω, δεν ισχύει κάτι τέτοιo» - Η Κατερίνα Γερονικολού διέψευσε την είδηση που κυκλοφόρησε για την ίδια και τον Τσιμιτσέλη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν νομίζω, δεν ισχύει κάτι τέτοιo» - Η Κατερίνα Γερονικολού διέψευσε την είδηση που κυκλοφόρησε για την ίδια και τον Τσιμιτσέλη

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, όταν την συνάντησαν σε έξοδο της. Η ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη σχετικά με κάτι φήμες που κυκλοφόρησαν για τα επαγγελματικά τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα ήθελε την ίδια και τον αγαπημένο της, να παρουσιάζουν από κοινού πρωινή εκπομπή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η απάντηση της Γερονικολού για το δημοσίευμα

«Δεν νομίζω. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εμένα δεν με ενδιαφέρει. Ο Γιάννης το έχει κάνει με επιτυχία. Ένα δικό του πρότζεκτ, μια δική του ιδέα και εκτέλεση. Για μένα προσωπικά δεν είναι κάτι που είναι στα σχέδιά μου», απάντησε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε επίσης: «Δεν είμαστε σε...» - Η απάντηση της Βάσως Λασκαράκη για το αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Γερονικολού

«Δεν πάμε για ψάρεμα, εδώ δεν προλαβαίνουμε να πάμε ούτε για ψάρι», συμπλήρωσε έπειτα από σχετική ερώτηση.

Έτοιμη να κάνει παιδί;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκαν στα Ιωάννινα για τις ανάγκες γυρισμάτων μίας νέας ταινίας, η οποία θα βγει στις οθόνες το Δεκέμβριο, τη σκηνοθετεί ο ηθοποιός και η σύντροφός του συμμετέχει από τη μεριά της ηθοποιού.

Η κάμερα του Mega Καλημέρα βρέθηκε στο σημείο και απέσπασε δηλώσεις και από τους δύο, με τη συνέντευξη να προβάλλεται την Παρασκευή 19/5 αναφορικά με τα επαγγελματικά τους και τo μέλλον της σχέση τους!

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν μάλιστα οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού σχετικά με το κομμάτι της μητρότητας, μιας και μπορεί να έχει μια πολύ υγιή σχέση εδώ και χρόνια με τον Τσιμιτσέλη, ωστόσο δεν έχουν κάνει ένα δικό τους παιδί (η εξομολόγηση της Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη).

«Όχι δε μου λείπει ο γάμος, είναι ένα παραπάνω βήμα, το οποίο δεν νιώθω την ανάγκη ότι με ολοκληρώσει! Δεν έχουν φλερτάρει το Γιάννη μπροστά μου ή έχει συμβεί και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, πραγματικά μου αρέσουν πολύ και το έχω αφήσει στον Θεό», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.