«Δεν ήταν δική μας η απόφαση...» - Ο Χρήστος Μάστορας "έσπασε" τη σιωπή του για το τέλος συνεργασίας τους με την Δέσποινα Βανδή

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τον Σάκη Ρουβά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ήταν δική μας η απόφαση...» - Ο Χρήστος Μάστορας

Οι Μέλισσες ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με πρώτο σταθμό το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Πέτρας. Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν το συγκρότημα και ρώτησαν τον Χρήστο Μάστορα για το τέλος της συνεργασίας τους με την Δέσποινα Βανδή.

Όπως έγινε γνωστό, από τη νέα σεζόν θα τραγουδάνε στο Έναστρον με τον Σάκη Ρουβά, μια συνεργασία που θα συζητηθεί έντονα και θα κάνει χαμό.

«Την ερχόμενη σεζόν θα συνεργαστούμε με τον μεγαλύτερο Έλληνα star, τον Σάκη Ρουβά και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα είμαστε μαζί στο Έναστρον το χειμώνα», είπε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας.

Η αποκάλυψη για το τέλος συνεργασίας τους με τον Σάκη Ρουβά

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν συνεχίζουμε την συνεργασία μας με τη Δέσποινα Βανδή. Δεν ήταν δική μας η απόφαση, ήταν κοινή προφανώς. Με τη Δέσποινα περάσαμε την καλύτερη χρονιά μέχρι τώρα», αποκάλυψε.

Τι συνέβη με Ρουβά και Αργυρό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 19/6 στο Happy Day από την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Ρουβάς έκλεισε με τις Μέλισσες!

«Πέρα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και το πολιτικό θα εξειδικευτούμε και στης νύχτας. Με πήρε τώρα μια αγαπημένη μου φίλη στο διάλειμμα και μου λέει γυρνώντας από την Σύμη ανακοίνωσες πως ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro αλλά θέλω να σου πω ότι έχεις χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες. Λέω μα δεν γίνεται αφού υποτίθεται είχαν συμφωνήσει και μου λέει όχι δεν είχαν υπογράψει, εχθές έδωσαν τα χέρια με τις Μέλισσες θα είναι στο Έναστρον, εκεί που ήταν με την Δέσποινα Βανδή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.