«Έχω οικονομικά προβλήματα, βρίσκομαι στην δυσκολότερη φάση της ζωής μου» - Πολυαγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Ο σύντροφός μου πέρασε ένα καραμπινάτο καρκίνο!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Έχει συμμετάσχει σε θρυλικές και πολυαγαπημένες ελληνικές ταινίες ενώ είναι και χορεύτρια και ηθοποιός. Ο λόγος φυσικά, για την αγαπημένη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μέσα από μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast at star, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της αφού πέραν του ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, προέκυψε και σοβαρό πρόβλημα υγείας στον σύντροφός της.

Μεταξύ αυτών, μιλά και για τον φημολογούμενο πλειστηριασμό του σπιτιού της αλλά και για το πόσο θετική είναι όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Έχω οικονομικά προβλήματα, πρέπει να δώσω 30.000 ευρώ» - Πολυαγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου, έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου γιατί τύχανε κάποιες ατυχίες, με το σπίτι κι αυτά έκανα κάτι βλακείες θα τις διορθώσω, διορθώνονται. Είναι αυτή η παλιά ιστορία με το θέμα της σχολής που είχα αυτή την δήθεν φίλη η οποία με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ότι αγόραζε, ακόμα και σε ταξί να έμπαινε, ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμα μηνύσιμο. Δεν ξέρω κάποια στιγμή... μπορεί να συμβεί.

Έχω τον σύντροφό μου να με στηρίζει (δείτε εδώ φωτογραφίες από σπάνια δημόσια κοινή τους εμφάνιση), αλλά αυτή την στιγμή ο σύντροφός μου, πέρασε ένα καραμπινάτο καρκίνο»

Ο πλειστηριασμός

«Όχι καλέ προς Θεού, ντροπή, κανένα σπίτι δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου ντροπή σε όποιον το έγραψε και μην κάνω και καμία μήνυση. Δεν υπάρχει περίπτωση πλειστηριασμού. Υπάρχει περίπτωση ότι πρέπει να δώσω μόνο 30.000! Μόνο αυτά είναι και τελείωσε η ιστορία. Ίσως επηρεασμένοι που είπα ότι θα πουλήσω το σπίτι μου κάποια στιγμή γιατί υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα, αυτοί με την φαντασία τους το μεγαλοποιήσανε για να κάνουν φασαρία. Παιδιά, λίγο σεβασμό.

Η ηλικία

«Μεγαλώνω μωρέ και δεν μου αρέσει. Δεν είμαι από τους τύπους που κάνω και ούτε θα κάνω επεμβάσεις. Να σκεφτείτε μπότοξ έχω να κάνω εδώ και τρία χρόνια και δεν θα κάνω, μόνο κάτι μικρά»

Τέλος, όσον αφορά μια ενδεχόμενη δική της τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε:

«Θα ήθελα να προτείνω μια εκπομπή που θα υποδεικνύω στις γυναίκες διατροφή και γυμναστική».