«Όταν γεννήθηκε το τρίτο παιδί, είπαν στους γονείς μου ότι πέθανε στη γέννα» - "Τσακίζει" κόκκαλα ο Γρηγόρης Γκουντάρας

"Έσπασε" η φωνή του στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν γεννήθηκε το τρίτο παιδί, είπαν στους γονείς μου ότι πέθανε στη γέννα» -

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο πλατό του Super Κατερίνα, με αφορμή την συζήτηση που είχαν πως τα παλιά χρόνια γινόντουσαν πολλές παράνομες υιοθεσίες, λέγοντας στα ζευγάρια πως τα μωρά τους πέθαιναν στη γέννα.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, εξομολογήθηκε πως η οικογένεια του έχει βιώσει ακριβώς το ίδιο. Όταν ήρθε στον κόσμο ο τρίτος του αδερφός, δεν τον είδαν ποτέ λέγοντας στους γονείς του ότι πέθανε. Η φωνή του "έσπασε" και τα μάτια του κοκκίνησαν από την θλίψη...

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα για την οικογένεια του

«Επειδή ήμασταν μια φτωχή οικογένεια, ήμουν εγώ ο μεσαίος, ο μικρός και ο μεγάλος. Όταν ήμουν ακόμη εγώ και ο μεγάλος, όταν γεννήθηκε ένα τρίτο παιδί, δεν το είδαν ποτέ οι γονείς μου και...», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την φωνή του να αρχίζει να "σπάει".

«Έχεις κι άλλο αδελφάκι;» ρώτησε σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν ξέρω... Δεν ξέρει κανείς. Δεν τους το έδειξε ποτέ κανείς. Είπαν στους γονείς μου ότι πέθανε στη γέννα. Και για αυτό μετά από επτά χρόνια οι γονείς μου έκαναν τον τρίτο μου αδελφό. Φοβερό. Το είχε καημό η μαμά μου», συμπλήρωσε με τα μάτια του να βουρκώνουν.

Δείτε επίσης: «Μας είπαν πως το παιδί δεν τρέφεται, πως υπάρχει ανεπάρκεια...» - Συγκίνησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την αποκάλυψη για τον γιο του

Φωτογραφίες από το πατρικό του σπίτι

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1970 και έχει καταγωγή από Μελιβοία στη Λάρισα. Όλα του τα παιδικά χρόνια όμως τα έζησε στην Αθήνα σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τις κατοικίες της περιοχής πια.

Τότε ζούσε εκεί σαν να βρίσκεται σε χωριό, με τους γείτονες και τα ζωάκια στην αυλή τους συνεχώς. Αφού, όμως έχει δημιουργήσει μία άλλη ζωή και έχει αλλάξει παραστάσεις, αποφάσισε να επισκεφθεί την παλιά του γειτονιά και να δει πώς έχει διαμορφωθεί και εάν υπάρχει το πατρικό του. Και ναι, υπάρχει, και το φωτογράφισε για να το δείξει σε όλους τους ακόλουθούς του στο Instagram, μαζί με κάποιες παλιές του φωτογραφίες από εκείνο το μέρος (δείτε τον εδώ να σπαράζει στο κλάμα για τους γονείς του).

«Και εδώ είναι το σπίτι που μεγάλωσα… Το μοναδικό στη γειτονιά που στέκεται πεισματικά αγέρωχο ‼️Ένα δωμάτιο για τρία παιδιά τον μπαμπά Οδυσσέα και την μαμά Γλυκερία, ένα οικόπεδο με κοτούλες, κουνέλια και πάρα, πάρα πολύ αγάπη παντού. Αυτό εξηγούσα και στα παιδιά μου που με ρωτούσαν πως χωρούσαμε σε αυτό το σπιτάκι…Και όμως ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ‼️Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία για όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.