Νεφέλη Ορφανού: «Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα! Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει»

«Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να να ερωτευτεί μια άλλη! Είναι σαν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεφέλη Ορφανού: «Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα! Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει»

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού. Η ηθοποιός με την μεγάλη καριέρα και ταλέντο στην υποκριτική, μίλησε για τις επιτυχίες της, τη ζωή της, τις καταγγελίες που έγιναν για κακοποίηση και παρενόχληση στο θέατρο, ενώ ρωτήθηκε και για το Pride.

«Με φλερτάρουν από μικρή ηλικία οι νεότεροι άνδρες. Ο Έλληνας γίνεται μερικές φορές πιο επιθετικός, μπορεί να σε αρπάξει και να σε φιλήσει, δεν σε σκότωσε όμως. Ένας 20χρονος για να φλερτάρει μία μεγαλύτερη, πρέπει να το κάνει σκόπιμα. Είμαι χρόνια σε σχέση, δεν είναι του χώρου ο σύντροφος μου. Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη να γίνω μητέρα», είπε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

Και στη συνέχεια σχολίασε την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε τι δουλειά κάνει για να επιβιώσει): «Μού έχει σταθεί πολύ στη ζωή μου. Τον αγαπάω πολύ. Όταν γνώρισα τον Φιλιππίδη, ήμουν νέα και όμορφη και δεν μου είχε κάνει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω όταν λένε “μου ρίχτηκε κάποιος”, του ρίχνεις μια ανάποδη, του ρίχνεις δύο μπάτσους και τελειώνεις. Μου είχε ριχτεί σκηνοθέτης, έφαγε μία σφαλιάρα σήκωσα και την καρέκλα».

Η άποψη της Νεφέλης Ορφανού για το Pride και τους ομοφυλόφιλους

Κλείνοντας, η Νεφέλη Ορφανού ρωτήθηκε και για το Pride, λέγοντας; «Νομίζω πως αυτά είναι θέματα που κανείς δεν μπορεί να ασχοληθεί. Δηλαδή να πάρω θέση υπέρ του ομοφυλόφιλου; Είναι λάθος. Να πάρω θέση ως μια γυναίκα που ξέρω μόνο να αγαπάω άνδρες έτσι; Δεν μπορώ να το δω... Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω . Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να δει μια άλλη γυναίκα και να την ερωτευτεί, είναι σαν να πάω να ερωτευτώ τη γάτα μου την Άννα. Δεν το κατακρίνω, ότι θέλει ο καθένας μπορεί να κάνει. Το φυσιολογικό δεν είναι αυτό.

Η ετεροφυλία είναι φυσιολογική, γιατί έτσι μπορεί να διαιωνιστεί το είδος. Ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο για να ζευγαρώσουμε και να τεκνοποιήσουμε. Κοινωνικά με ενοχλεί, δεν θα ήμουν ειλικρινής αν πω δεν με ενοχλεί. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους. Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα. Τόσο πολύ που σε σημείο αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει».