Γης της ελιάς: «Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά» - Έφτασε η στιγμή που Χρυσικού βγάζει την περούκα της

Μετά τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δώρα Χρυσικού είναι μία γυναίκα, η οποία έχει δείξει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους την πυγμή και το πόσο δυναμική είναι με τις αναρτήσεις, που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να είναι γροθιά στο στομάχι.

Εκείνη νίκησε τον αόρατο αυτό εχθρό, ωστόσο έκανε πολλές θυσίες, τις οποίες και ανέφερε δημόσια για να δώσει δύναμη σε πολλές γυναίκες, που δίνουν την ίδια μάχη με εκείνη και μπορεί να έχασαν τα μαλλιά τους.

Δείτε επίσης: Δώρα Χρυσικού: «Τον νίκησα τον χάρο και κατάφερα να είμαι...» - Συγκινεί η ηθοποιός την ημέρα των γενεθλίων της

Mέσα από μία νέα ανάρτηση, που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό, πως βγάζει την περούκα, που φορούσε στη Γη της ελιάς και πλέον θα τη βλέπουμε με τα δικά της μαλλιά.

Η νέα ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού για τη νίκη της με τον καρκίνο

«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα. Είναι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν . Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…», έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

Η ανάρτηση της Χρυσικού για τον καρκίνο

«Αγαπημένες μου φίλες,
Αγαπημένοι μου φίλοι,
καλησπέρα σας!

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για τα εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα που μου στέλνετε μετά την συνέντευξη στην Ελένη. Ο καρκίνος πρέπει να λέγεται με το όνομά του, χωρίς ταμπού. Κι εγώ κοινώνησα την ασθένειά μου για να σας ευαισθητοποιήσω.

Ο καρκίνος χρειάζεται δράση, μια ολιστική δυναμική προσέγγιση. Σίγουρα, μέσα σε όλο αυτό, το υποστηρικτικό δίκτυο, η διαχείριση του συναισθήματος και η επικοινωνία έχουν κομβική σημασία!

Έχω την χαρά να σας ανακοινώνω ότι από σήμερα είμαι Εκπρόσωπος / Ambassador της e-Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης της Cancer Prevention Research Group in Greece. Η Γραμμή αυτή παρέχει ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε ασθενείς με καρκίνο, οικείους και φροντιστές. Δωρεάν, καθημερινά, για όλους μας.

Μπορεί να γίνει ένα μέσον στήριξής σας. Και αυτό το κάνουν νέοι άνθρωποι, με μόνο κίνητρο το μεράκι και την επιστήμη τους.

Σας παροτρύνω να δείτε το έργο της @cprggreece να την ακολουθήσετε, να μιλήσετε μαζί τους και να σας βοηθήσουν όπου και όσο γίνεται.

Ευχαριστώ τον κ. Αθανασίου και τα μέλη του Οργανισμού και πιστεύω ότι θα έχουμε μια εξαιρετική σύμπραξη, με μοναδικό σκοπό να διαδώσουμε το όραμα της πρόληψης του καρκίνου και της άμεσης παρέμβασης στην ολιστική προσέγγιση της υγείας των ασθενών», έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

Η ανάρτηση της Χρυσικού για τον καρκίνο