Δεν τον έκανε unfollow αλλά... - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "έσπασε" τη σιωπή του για τον Γιώργο Λιάγκα

Λύθηκε το μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο "σούσουρο" γύρω από το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και του Γιώργου Λιάγκα, διότι διέρρευσε πως δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram. Κανείς δεν είχε αναφέρει κάτι ούτε είχε εξηγήσει γιατί, επομένως δεν ήταν γνωστός ούτε ο λόγος, αλλά ούτε και ποιος έκανε πρώτος την κίνηση.

Το απόγευμα της Πέμπτης 22/6 όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "έσπασε" τη σιωπή του μέσα από ένα tweet που έκανε στο προφίλ του, φανερώνοντας πως εκείνος έκανε το βήμα, ωστόσο δεν έκανε απλά unfollow τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε την αλήθεια για το unfollow στον Γιώργο Λιάγκα

Ένας άγνωστος χρήστης της πλατφόρμας, έκανε την εξής ανάρτηση, γράφοντας: «Γατάκια Λιάγκα και ΚατΚεν… μόνο εμένα δεν έκανε unfollow ο Ουγγαρέζος» και ο δημοσιογράφος το αναδημοσίευσε επισημαίνοντας: «Μπλοκ εννοείς», λύνοντας την απορία. Αυτό, λοιπόν, φανερώνει πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν τον έκανε unfollow, απλώς λόγω του μπλοκ δεν φαίνεται το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο προφίλ του.

Ποιον είχε κάνει μπλοκ για δύο χρόνια και δεν του μιλούσε;

Στο πλατό του MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Ελένη" βρέθηκε την Τρίτη 23/5 ο Άρης Καβατζίκης, με τον οποίο παλαιότερα είχε συνεργαστεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όσο βρισκόταν στον ΑΝΤ1, ωστόσο οι δυο τους λίγο μετά την διάλυση της συνεργασίας τους σταμάτησαν να έχουν και επαφές.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποφασίσει πως δεν επιθυμούσε καμία επικοινωνία μαζί του, γι' αυτό και τον είχε κάνει block στα social media. Η Ελένη Μενεγάκη, τότε, ξεκίνησε να τους κάνει ερωτήσεις, φτάνοντας μέχρι την συμφιλίωσή τους.

Διαβάστε επίσης: Άρης Καβατζίκης: «Βγαίνουν παρουσιαστές και να στέλνουν σπόντες για να...» - Εκτός εαυτού ο δημοσιογράφος στον αέρα του MEGA

Άρης Καβατζίκης: Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Δημήτρη, από την ώρα που μου είπαν ότι θα έρθω, ξέρω ότι θα μου κάνει και μπούλινγκ…

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχουμε περάσει κι έχουμε περάσει.

Άρης Καβατζίκης: Έχουμε περάσει πολλά. Ήμασταν δύο χρόνια στη Φαίη, αλλά ήμασταν και ένα χρόνο στον Κωστόπουλο, που μου το χτυπάει μια ζωή γιατί εγκατέλειψα το καράβι, στο Mega.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ένα μήνα πριν τελειώσουμε.

Άρης Καβατζίκης: Ένα χρόνο έκανε να μου ξαναμιλήσει.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εγώ έχω τέτοια κολλήματα.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Πόσα block σου έχει κάνει;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δυο φορές τότε.

Άρης Καβατζίκης: Δυο φορές τότε, αλλά τώρα μια χαρά.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όταν βρισκόμασταν ήταν λες και μιλούσαμε την προηγούμενη βραδιά.

Ελένη Μενεγάκη: Τώρα μιλάτε;

Άρης Καβατζίκης: Στα καλύτερά μας είμαστε

Ελένη Μενεγάκη: Γι’ αυτό έχεις σηκώσει τα μανίκια σου;

Η ατάκα της παρουσιάστριας στο τέλος έκανε τους πάντες να ξεκαρδιστούν!

Διαβάστε επίσης: Μουτρωμένος ο Ουγγαρέζος: «Μήπως τα κάνεις αυτά γιατί έστειλα φιλάκια στον Λιάγκα;» - "Χαμός" με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Καβατζίκης Ουγγαρέζος συμφιλίωση