«Είχα πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία, κοντά στα σύνορα του Πακιστάν» - Σοκάρει πρώην παίκτης του Survivor

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία, κοντά στα σύνορα του Πακιστάν» - Σοκάρει πρώην παίκτης του Survivor

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 22/6, παραχώρησε συνέντευξη ένας από τους παίκτες του Survivor που άφησε το στίγμα του στο κοινό από τον πρώτο χρόνο που και ο οποίος αποκάλυψε πως είχε πέσει κατά κάποιον τρόπο θύμα απαγωγής στην Ινδία πριν από μερικά χρόνια, σοκάροντας όλο το πλατό.

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος έχει αλλάξει εντελώς καριέρα μετά το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς έχει ανοίξει επιχείρηση στη Μύκονο, αν και δεν είναι κλειστός σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές προτάσεις. Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε τι πραγματικά συνέβη στα σύνορα του Πακιστάν.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτo άδειασμα από πρώην παίκτη του Survivor: «Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο...»

Η αποκάλυψη του Νάσου Παπαργυρόπουλου για την απαγωγή του

«Δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor All Star, νομίζω. Είδα κάτι αριθμούς στο τηλέφωνο, αλλά δεν ξέρω αν ήταν από εκεί. Θεωρώ όμως ότι δεν θα με επέλεγαν πάλι, γιατί ήμασταν κάποια άτομα στην ομάδα μου που δεν μπαίναμε στη διαδικασία να τσακωνόμαστε μεταξύ μας ή να ξεμπροστιάζουμε ανθρώπους που μπορεί να έχουν κάνει κάτι ή να έφαγαν λίγο παραπάνω. Εμείς δεν είχαμε μεγάλες παραβιάσεις, όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε φαγητό. Κάποια στιγμή είχαμε βρει αποφάγια από σκύλο, κάτι ξινισμένα μακαρόνια και κρέατα και τα πλύναμε στη θάλασσα και τα φάγαμε», είπε αρχικά για το παιχνίδι.

Και έπειτα αποκάλυψε για την απαγωγή του: «Ήταν όλο προσχεδιασμένο, από το μέρος που θα πήγαινες, από τον ταξιτζή που θα σε πήγαινε, από κάποιον που θα σου έλεγε ότι πας λάθος, θα βρισκόσουν σε ένα τουριστικό γραφείο που δεν θα ήταν τουριστικό γραφείο κι από κει...

Το κατάλαβα ότι πάει να γίνει έτσι, όταν μου είπαν για κάποιους προορισμούς στη βόρεια Ινδία, στα σύνορα με το Πακιστάν, οι οποίοι εγώ ήξερα ότι εκείνη την περίοδο είναι κλειστά, γιατί έχει πάρα πολύ χιονόπτωση. Κάπως έτσι γλίτωσα. Έχει γίνει πριν από 4 χρόνια περίπου».

Διαβάστε επίσης: Πρώην παίκτρια του Survivor εξομολογείται - «Έχω βιώσει και εγώ σεξουαλική παρενόχληση»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε και για την προσωπική του ζωή εξηγώντας πως δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση, ενώ απάντησε και για τον πατέρα του με τον οποίο για δύο χρόνια δεν είχε επαφές, επισημαίνοντας πως πλέον είναι όλα καλά μεταξύ τους και αναγνωρίζει πως του χρωστάει πολλά για την επιτυχία του.