Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Τσαλίκη και την Δώρα Δημητροπούλου - Ο γιος τους, Χάρης, αποφοίτησε και πέρασε στο Πανεπιστήμιο

Σε ποια σχολή θα σπουδάσει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης

Την Τετάρτη 21/6 ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του, Δώρα Δημητροπούλου (δείτε εδώ πόσα χρόνια είναι μαζί), έζησαν μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους, καθώς ο δεύτερος γιος τους, Χάρης, αποφοίτησε από το λύκειο και ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήμα στο Πανεπιστήμιο, σπουδάζοντας αυτό που αγαπά περισσότερο.

Οι περήφανοι γονείς, μαζί με τα άλλα δύο τους παιδιά, Βασίλη και Άγγελο, βρέθηκαν στο σχολείο του Χάρη για να τον παρακολουθήσουν να παίρνει το χαρτί της αποφοίτησης στα χέρια του, φορώντας τον τήβεννό του (δείτε εδώ τις οικογενειακές τους φωτογραφίες από το ταξίδι στο Πουέρτο Ρίκο). Αγκαλιάστηκαν, φωτογραφήθηκαν και ο τραγουδιστής μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντάς τα με τα πιο τρυφερά λόγια.

Στιγμές ευτυχίας και υπερηφάνειας για τον Γιώργο Τσαλίκη και την Δώρα Δημητροπούλου στην αποφοίτηση του γιου τους

«Σήμερα πολύ συγκινητική ημέρα! Ο Χάρης μας απόφοιτος Λυκείου και πια φοιτητής Ιατρικής», έγραψε αρχικά αποκαλύπτοντας την σχολή στην οποία πέρασε ο νεαρός.

Γιώργος Τσαλίκης γιος αποφοίτηση

Γιώργος Τσαλίκης γιος Χάρης αποφοίτηση

Γιώργος Τσαλίκης γιος αποφοίτηση αγκαλιά

«Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα... Ένα τέλος και μια αρχή... Αποφοίτηση από ένα σπουδαίο σχολείο που αγαπάμε τόσο πολύ για 1000 λόγους και η αρχή μιας πορείας σπουδών που είναι πια η καινούργια πρόκληση.. το καινούργιο ταξίδι του παιδιού μας... Ενός παιδιού γεμάτου αγάπη, φως και καλοσύνη... Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους γονείς... Μπράβο στους εκπαιδευτικούς... Μπράβο Χάρη μας! Σε λατρεύουμε!», πρόσθεσε έπειτα/

Γιώργος Τσαλίκης σύζυγος γιος αποφοίτηση
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης

Τι έχει σπουδάσει ο τραγουδιστής

«Τι έχω, γιατρέ μου;». Αυτή θα ήταν μάλλον η καθημερινή ατάκα που θα άκουγε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έχει τελειώσει επιτυχώς τις σπουδές του σε πανεπιστημιακή σχολή της Ρουμανίας. Και δεν του βγήκε σε κακό, αν υπολογίσουμε ότι εκεί ήταν που γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του Δώρα.