«Αν με ακούς, Ελένη...» - Η έκκληση του Λάζου Μαντικού στην Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν με ακούς, Ελένη...» - Η έκκληση του Λάζου Μαντικού στην Μενεγάκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε ο δημοσιογράφος, Λάζος Μαντικός. O συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη, μίλησε για την οικογένεια του και τον ερχομό της κορούλας του σε λίγες εβδομάδες.

Δεν δίστασε επίσης, να κάνει και μια έκκληση στην Ελένη Μενεγάκη για μια "γκάφα" που έκανε πριν από κάποιο διάστημα και αυτομπλοκαρίστηκε στο Instagram.

«Έρχεται η κόρη μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά. 21 Ιουλίου γεννάμε με το καλό, αν και θα έρθει πιο νωρίς πιστεύω. Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Αθανασία. Δυσκολευτήκαμε με τη γυναίκα μου, το είπαμε κιόλας. Το κάναμε μέσω εξωσωματικής, πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά δεν ξέρει πολύς κόσμος ότι αυτό γίνεται και σε δημόσιο νοσοκομείο, το Έλενα», εξομολογήθηκε αρχικά για τον ερχομό του παιδιού του.

Και αποκάλυψε: «Ισχύει ότι νονός θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Στην αρχή νόμιζα ότι το είπε για πλάκα αλλά τελικά σοβαρολογούσε (δείτε τη στιγμή σε βίντεο). Δεν είναι μόνο συνεργάτης, είναι και ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Ο άνθρωπος που με έβαλε στον χώρο της δημοσιογραφίας. Έχω κάθε χρόνο προτάσεις από άλλα κανάλια. Κάθε φορά τις συζητάω πρώτα με τη γυναίκα μου πρώτα και μετά με το κανάλι και τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι και σε ρόλο συμβουλευτικό»

Η αποκάλυψη του Μαντίκου για το μπλοκάρισμα στο Instagram της Μενεγάκη

«Το πιο ευτράπελο περιστατικό που μου έχει τύχει στον αέρα ήταν με τη γουρούνα, τη Μαρίκα. Μπορώ να σου πω ότι ζει η Μαρίκα. Την έχει και την εκτρέφει. Έχει γίνει φίρμα, πήγα και την επισκέφθηκα κιόλας», ανέφερε αρχικά.

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει «Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που αυτομπλοκαρίστηκα μόνος μου στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη. Πήγαμε στην εκπομπή της με τη γυναίκα μου για τη συνέντευξη και, όταν στο Instagram δεν είστε φίλοι με κάποιον ή ακολουθεί μόνο ο ένας τον άλλο, το μήνυμα όταν στέλνεις εσύ πηγαίνει στα ανεπιθύμητα. Και μου λέει η Ελένη Μενεγάκη: πάρε το κινητό μου, μπες και κάνε αποδοχή στο μήνυμα. Εγώ, όταν μου έδωσε το κινητό της η Ελένη Μενεγάκη, μπλόκαρα. Μπαίνω στο Instagram, βρίσκω το μήνυμά μου και αντί να πατήσω "αποδοχή|, πατάω "μπλοκάρισμα". Μετά είδα ότι έχω μπλοκάρει τον εαυτό μου μέσα από το προφίλ της. Αν με ακούς, Ελένη Μενεγάκη, μπείτε στο Instagram, βρες το μήνυμα και ξεμπλόκαρέ με» (δείτε εδώ την συνέντευξη του στην Ελένη με την γυναίκα του για την εξωσωματική).