Στην Λάρισα ο Αλέξης Γεωργούλης - Τι συμβαίνει

Τι αποκαλύπτει φίλη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Γεωργούλης θα ταξιδέψει για το Σαββατοκύριακο στην Λάρισα, τόπο καταγωγής του. Φίλη του, κάνει αποκαλύψεις σχετικά με το ταξίδι του και σχολιάζει την υπόθεση περί βιασμού και κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Γιατί πάει στην Λάρισα ο Αλέξης Γεωργούλης

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο της εκπομπής, θα ταξιδέψει σύντομα στον τόπο του για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 25/6.

«Νομίζω πως θα έρθει. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα έχανε την ευκαιρία να έρθει στον τόπο του. Ο άνθρωπος δεν έχει κάνει κάτι. Δηλαδή για να κρύβεται θέλω να πω. Ίσα ίσα έχει ζητήσει την επίσπευση όλου αυτού του πανηγυριού. Την άρση της ασυλίας για να μπορέσει να δικαιωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται. Τώρα να αυτοτιμωρηθεί κιόλας;», ανέφερε αρχικά φίλη του.

Και συνέχισε σε ερώτηση για το αν πήγε και στις πρώτες εκλογές να ψηφίσει: «Δεν μπορώ να σας πω. Δεν μπορώ να σας πω , αλήθεια. Ταρακουνιέται πάρα πολύ. Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θέλω... Όλοι εμείς που ξέρουμε τον Αλέξη και τον αγαπάμε, θεωρούμε ότι αυτή η στάση είναι η πιο αξιοπρεπής».

«Μπορεί να τιναχτεί στον αέρα όλη η δικογραφία»

Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα και τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο ο οποίος μίλησε στην εκπομπή το πρωί της Τρίτης 23/5, αναμένεται η απόφαση για την άρση της ασυλίας αυτής, διότι εάν παραβιαστεί οποιοδήποτε κανόνας, η καταγγελία και ολόκληρη η δικογραφία κινδυνεύουν.

«Μέχρι τώρα δεν πιστεύω ότι έχει κληθεί να δώσει καταθέσεις στον ανακριτή, διότι προστατεύεται από την βουλευτική ασυλία την οποία έχει. Μόνο όταν αρθεί η βουλευτική ασυλία, τότε θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του και θα λάβει και μέρος ή το σύνολο της δικογραφίας. Η παραβίαση της βουλευτικής ασυλίας επάγεται πολύ σοβαρές συνέπειες, μπορεί δηλαδή να τιναχτεί στον αέρα όλη η δικογραφία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: «Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω λογικό, θόλωσε το παιδί! Μιλάμε για μια ασήμαντη» - "Κόλαφος" η Τιτίκα Στασινοπούλου για την υπόθεση Γεωργούλη