«Αν έμαθα κάτι όλους αυτούς τους μήνες...» - Η κυριλέ απάντηση της Emilia Vodos στην Ραμόνα Βλαντή

Θα κερδίσει τον τελικό του My style rocks;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν έμαθα κάτι όλους αυτούς τους μήνες...» - Η κυριλέ απάντηση της Emilia Vodos στην Ραμόνα Βλαντή

Πριν από μερικές ημέρες η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε τις παίκτριες του My style rocks με πολύ αιχμηρά λόγια, δηλώνοντας ουσιαστικά πως ορισμένες κοπέλες συμμετέχουν στο show μόδας για να βρουν γαμπρό.

«Φέτος είναι μόνο ριάλιτι, είναι διαγωνισμός #MyDubai. Δεν ήθελα να το πω αλλά θα το πω γιατί έχω κουραστεί. Με το γυμνό, με το προκλητικό, με τις πολλές επεμβάσεις τα κρίνω πολύ αυστηρά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αρκετές κοπέλες έσπευσαν να της απαντήσουν, ανάμεσα τους και η Emilia Vodos, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του My styls rocks.

Η απάντηση της Vodos στην Βλαντή

«Mου έστειλαν κάτι είναι η αλήθεια, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση ούτε καν το παιχνίδι που είμαι δεν βλέπω, αλλά δεν έχω να πω κάτι. Αν έμαθα κάτι όλους αυτούς τους μήνες, είναι να μην σχολιάζω τι λένε οι άλλοι. Οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να φαντάζονται πράγματα, έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη οπότε... όχι, δεν θα το κάνω αυτό», είπε, χωρίς να αφήνει αιχμές με κάποιους στην εκπομπή να αναφέρουν πως δεν θα υπάρξει συνέχεια.

«Αισθάνομαι πως φέτος οι κριτές είναι δίκαιοι και θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Στημένη ίντριγκα ποτέ, σε καμία περίπτωση, όλα είναι αληθινά και τα κλάματα και τα δράματα», απάντησε μετά σχετικά με το show (δείτε τον ασύλληπτο τσακωμό της με την Σελένη) και ευχήθηκε: «Εύχομαι να κερδίσω το παιχνίδι είναι και εβδομάδα τελικού. Έχω πείσει το έχω ξαναπεί αυτό, ελπίζω».

Η αποκάλυψη για την οικονομική της κατάσταση

Είναι μια από τις παίκτριες του My Style Rocks που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση κυρίως για την έντονη προσωπικότητά της (δείτε εδώ γιατί μάλωσε έντονα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου) και την οικονομική της άνεση που αποτυπώνεται καθημερινά στα ρούχα που επιλέγει να φορέσει στο παιχνίδι!

Η 25χρονη παίχτρια είναι Σύμβουλος επενδύσεων, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη περιοχή Βούλα στην Αθήνα και πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι, αφού εκείνη βρίσκεται εδώ λόγω του παιχνιδιού ενώ ο σύντροφός της κατοικεί εκεί και την περιμένει να γυρίσει στην αγκαλιά του ως νικήτρια του My Style Rocks.

Η κάμερα του Πρωινού μας την βρήκε και... είπε πολλά!

«Μάλλον έχω κάνει αίσθηση στο παιχνίδι. Σίγουρα για την προσωπικότητά μου και θεωρώ ότι είμαι και μια πολύ δυνατή παίκτρια. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω επίδειξη πλούτου, αυτό είναι το στιλ μου και πρέπει ο κόσμος να το δει, να το καταλάβει, αυτή είμαι εγώ. Είμαι πολύ άνετη οικονομικά και καλά κάνει που βγαίνει προς τα έξω. Δεν το επιδεικνύω σίγουρα αλλά κάποιες στιγμές το τονίζω παραπάνω. Ποτέ δεν θα δανειστώ κανένα ρούχο.

Έχω μια πανάκριβη τσάντα, κοστίζει 8.000 ευρώ, δεν το λυπήθηκα το συγκεκριμένο, νομίζω ότι είναι μια επένδυση», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή αποκάλυψε:

«Έχω κάποιον στη ζωή μου είναι ο σύντροφός μου, το αγόρι μου που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Μαϊάμι».