Ανησυχία στο σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Στο νοσοκομείο η 2 ετών κόρη του αδερφού του, Θανάση

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Αντετοκούνμπο / Θανάσης Αντετοκούνμπο
Instagram / Γιάννης Αντετοκούνμπο / Θανάσης Αντετοκούνμπο

Την ώρα που η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, μιας που ο διάσημος μπασκετμπολίστας θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά (δείτε εδώ πώς το ανακοίνωσε), έγινε γνωστό μέσα από το protothema.gr πως δημιουργήθηκε τεράστια ανησυχία από το πρωί της Παρασκευής 23/6 στο σπίτι του, διότι η κόρη του αδερφού του, Θανάση, η οποία είναι μόλις 2 ετών, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και παρουσίασε σπασμούς.

Αμέσως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε εισαγωγή του μικρού κοριτσιού προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους πυρετικούς σπασμούς, αλλά και για να την έχουν υπό παρακολούθηση.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της κόρης του Θανάση Αντετοκούνμπο

Διαβάστε επίσης: Παντρεύεται ο αδερφός του Γιάννη, Κώστας Αντετοκούνμπο - Φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής συντρόφου του

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η μικρή αργότερα συνήλθε και πλέον η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, με την αδιαθεσία να έχει υποχωρήσει εντελώς.

Το νέο «έξυπνο» σπίτι των 10 εκατομμυρίων του μπασκετμπολίστα στο Νέο Ψυχικό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες συνδυάζοντας διακοπές και αγορές ζωής μαζί! Σύμφωνα με τον πρόεδρο δικτύου E-real Estates, Θεμιστοκλή Μπάκα, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινό, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε μια νέα υπερπολυτελή κατοικία στο Ψυχικό, όπου θα μετακομίσει με την οικογένειά του.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση. Το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο RKTKTS ανέλαβε τον σχεδιασμό για λογαριασμό της οικογένειας Παπαλέκα. Ο αδελφός του Βασίλης Παπαλέκας είναι επικεφαλής στην Παπαλέκας Συμμετοχών και Ακινήτων, που εμφανίζεται ως η ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ακινήτου στο οποίο επένδυσαν οικογενειακώς οι Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα όπου θα μένει ο Γιάννης είναι «έξυπνο» και διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό, αλλά και πισίνα. Κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ.