Το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του πατέρα του: «Πέντε χρόνια το κουβαλούσα» - Η μάχη του Νίκου Φλωρινιώτη με τον καρκίνο

«Είναι μελάνωμα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Καλεσμένοι στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 23/6 η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη και ο γιος τους, Νίκος. Ο θάνατος του τραγουδιστή τους σόκαρε ως οικογένεια και τους έχει αφήσει τεράστιο πόνο και θλίψη (δείτε εδώ γιατί ο 2ος γιος, Σάββας, δεν πήγε στην κηδεία του), ωστόσο η αποκάλυψη του τελευταίου για την δική του υγεία είναι αυτή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές, αλλά και ολόκληρο το πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια της ζωής του, καθώς διαγνώστηκε με έναν κακοηθή όγκο στο σώμα του και η ταλαιπωρία που βίωσε μέχρι να κατανοήσει τι συνέβαινε, εξαιτίας των γιατρών, ήταν μεγάλη.

Η εξομολόγηση του Νίκου Φλωρινιώτη για τον καρκίνο

«Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και covid, είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, γιατί νόμιζα ότι ήταν από τον κορωνοϊό, είχα πάθει και βρογχίτιδες. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Απλά αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά», είπε αρχικά και η μητέρα του συμπλήρωσε: «Αυτό τον έσωσε, κατά τη δική μου γνώμη».

Και εκείνος συμπλήρωσε: «Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω "επείγει να το βγάλω τώρα," "όχι μην αγχώνεσαι" μου είπαν. Αυτό προέκυψε από μία ελιά. Δεν είχαν κάνει βιοψία. Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10 γιατρούς, μου έλεγαν "θα φύγω θα πάω διακοπές, θα σε στείλω σε άλλο γιατρό"».

Διαβάστε επίσης: 9 ημέρες από το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη - Η Αννούλα στον τάφο του ανάβει το καντηλάκι με καπέλο γεμάτο στρας