Μπροστά από τον πύργο του Άιφελ - Με καυτό σορτσάκι η Κάβουρα στην αγκαλιά του Γιώργου Τζαβέλλα

Σε ρομαντική απόδραση για δύο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με τους δύο αυτές τις ημέρες να βρίσκονται σε ένα ταξίδι για δύο με τα social media τους να έχουν γεμίσει με αναρτήσεις τους από τη Γαλλία.

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και έτσι το ζευγάρι απολαμβάνει την απόδρασή του με αέρινα ρούχα. Από το τελευταίo post της ηθοποιού μάλιστα τη βλέπουμε στην αγκαλιά του καλού της με το καυτό τζιν σορτσάκι της.

Δείτε επίσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Τζαβέλλα - Κάβουρα: Μαζί μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ (Φωτογραφίες και βίντεο)

Τοι ζευγάρι ποζάρει με θέα τον πύργο του Άιφελ με τα χαμόγελά τους να αποτυπώνουν το πόσο όμορφα περνάνε μακριά από την Αθήνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Οι νέες φωτογραφίες της Βίκυ Κάβουρα με το Γιώργο Τζαβέλλα

Οι πρώτες δηλώσεις της Κάβουρα για το Τζαβέλλα

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 4/5 με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά και παράλληλα τα χαρτιά της σχετικά με τα επαγγελματικά, αλλά και όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα για την προσωπική της ζωή.

Μια ανάρτηση της Κάβουρα στα social media (δείτε την εδώ) θεωρήθηκε επιβεβαίωση της σχέσης κάτι, που η ίδια η ηθοποιός σχολίασε στην παρακάτω συνέντευξή της.

«(Η ανάρτηση) σημαίνει ότι δεν κρύβω τίποτα, αλλά δε θα το συζητήσουμε κιόλας. Είμαι ευτυχισμένη», είπε η Βίκυ Κάβουρα.