Σοφία Παυλίδου: Το φιλί στο στόμα με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό - «Χωρίς εσένα θα ήμουν μόνη»

«Γιατί η ζωή έχει τα δώρα της, αρκεί να τα δεις και να τα εκτιμήσεις!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/pavlidou.sofia
Instagram/pavlidou.sofia

Η Σοφία Παυλίδου συνηθίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να μοιράζεται διάφορες σκέψεις και πράγματα από την καθημερινότητά της με τους σχεδόν 56 χιλιάδες followers κι αυτό έκανε και πριν λίγες ώρες, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αγαπημένη της φίλη, Θωμαΐς Ανδρούτσου.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους, που «δένονται» με 23 χρόνια φιλίας, πόζαραν μαζί στον φακό, τη στιγμή που απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε κάποια παραλία. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, μάλιστα, φαίνεται να ανταλλάσσουν κι ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου στο Instagram

«Γιατί η ζωή έχει τα δωρα της, αρκεί να τα δεις και να τα εκτιμήσεις !
Το δικό μου δώρο είναι η Θωμαιτσα μου !
Δίπλα μου είκοσι τρία χρόνια τώρα ,να με βλέπει να ενηλικιώνομαι ,να γίνομαι μητέρα να ψάχνω το σκοπό της ζωής μου….Παρατηρητής, χωρίς να με κρίνει ,δείχνοντας μου μόνο την αγάπη της !
Ευγνώμων για όλες τις στιγμές ,δύσκολες,όμορφες ,λυτρωτικές,καταστροφικές ,απογειώτικες που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια !
Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης στην πορεία της ζωής προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το θεϊκό μας σχέδιο για το οποίο ήρθαμε εδώ!
Κι έχουμε καταφέρει πολλά!!!
Το πιο σημαντικό …να αγαπάμε την υπέροχη ύπαρξη μας και να μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα !!!
Σ ευχαριστώ φιλη,μητέρα αδερφή ,Θωμη μου γι αυτό το μοίρασμα !
Χωρίς εσένα ξερω πια, πως θα ήμουν απέραντα μόνη σ αυτό το ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Διαβάστε επίσης: Τα έχει κόψει "μαχαίρι" εδώ και 14 χρόνια: Τα μυστικά διατροφής της Σοφίας Παυλίδου για να διατηρεί το κορμί της στα 48 της

Με τι ασχολείται σήμερα η Θωμαΐς Ανδρούτσου

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο τη σεζόν 2002-2003 στον δεύτερο κύκλο της οικογενειακής σειράς Άκρως Οικογενειακόν με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη. Τη σεζόν 2004-2005 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Κατερίνα Παπουτσάκη στην κωμική σειρά "Η απλή μέθοδος των τριών".

Τη σεζόν 2006-2007 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη "Τύχη Βουνό" ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στη σειρά Super Μπαμπάς. Το 2009 συμμετείχε στις σειρές "Έχω ένα μυστικό..." και Εργαζόμενη Γυναίκα. Από το 2009 μέχρι το 2010 ερμήνευσε το ρόλο της Πελαγίας Καρρά στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Η Οικογένεια Βλάπτει παίζοντας μαζί με τους Χρύσα Ρώπα, Σάκη Μπουλά, Αγγελική Λάμπρη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη κ.ά..

Το 2015 έκανε μία guest εμφάνιση στο δεύτερο κύκλο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ενώ τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε στην οικογενειακή κωμική σειρά Τρελή Οικογένεια. Το 2017 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στη σειρά Το σόι σου ενώ τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε μαζί με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκη Γρανά και Κατερίνα Μισιχρόνη στη σειρά "4χχχ4".

Σήμερα εργάζεται ως θεραπεύτρια και κυρίως, ως υποστηρίκτρια, με τη μέθοδο του Breathwork. Έχει μιλήσει μάλιστα, καλεσμένη σε διάφορες εκπομπές για την ενασχόλησή της, ως θεραπεύτρια με τη μέθοδο του Breathwork.