«Απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας» - Εκνευρισμένη η Μενεγάκη σε ερωτήσεις δημοσιογράφου

Η ενοχλημένη αντίδραση σχετικά με Πούμπουρα και Θεοδωρίδου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας» - Εκνευρισμένη η Μενεγάκη σε ερωτήσεις δημοσιογράφου

Την Ελένη Μενεγάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, στο λιμάνι του Πειραιά κατά την επιβίβαση της στο καράβι με προορισμό την Άνδρο, όπου όπως φαίνεται έχει μεταφέρει τα εκλογικά της δικαιώματα. Η δημοσιογράφος λοιπόν, την ρώτησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το όνομα της.

Ενοχλημένη η Ελένη Μενεγάκη μπροστά στην κάμερα

Όταν αρχικά η ρεπόρτερ την ρώτησε αν θα πήγαινε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απάντησε ενοχλημένη, πετώντας ξεκάθαρες σπόντες: «Λοιπόν παιδιά, απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας. Κάνετε τις ερωτήσεις, κάνετε και τις απαντήσεις. Άρα δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το unfollow του Σάββα Πούμπουρα αλλά και την δήλωση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τον Νίκο Μουτσινά, πάτησε γκάζι και έφυγε λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε».

Το παράπονο του Αρναούτογλου στην Μενεγάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα πρόσωπο, που μέσα από το δημόσιο βήμα, που έχει από την εκπομπή του στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο συχνά κάνει τα παράπονά σχετικά με δικές του προσωπικές σχέσεις. Μετά λοιπόν το ξεκαθάρισμα, που έκανε για τον Νίκο Μουτσινά, που δεν του σηκώνει τα τηλέφωνα (δείτε εδώ αναλυτικά), πρόσφατα αποκάλυψε, πως έχει εκνευριστεί, που η Ελένη Μενεγάκη δεν του δίνει μία συνέντευξη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει, τι μήνυμα να στείλουμε; Τα έχουμε πει εντάξει. Ήταν ένα λάθος. Είμαστε τόσα χρόνια φίλοι. Εγώ έχω πάει 10 φορές στον “Πρωινό Καφέ”, παντού. Εκείνη; Μόνο στην τότε στην ΕΡΤ είχε έρθει. Πιστεύω δεν υπάρχει κάποιος λόγος εντάξει, φιλιά πολλά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια. Της έχω μια μεγάλη εκτίμηση, το μόνο που με έχει τσαντίσει είναι ότι δεν έχει έρθει ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτός είναι ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει. Και ούτε θα ξαναπάω στην Ελένη αν δεν έρθει. Στον Θέμο Αναστασιάδη τον συγχωρεμένο πήγαινε ανά τακτά διαστήματα, αλλά το κλείνω αυτό», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.