Συντετριμμένη η Δέσποινα Μοιραράκη στο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη - Έφυγε υποβασταζόμενη από την εκκλησία

Έβγαινε με δυσκολία η φωνή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συντετριμμένη η Δέσποινα Μοιραράκη στο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη - Έφυγε υποβασταζόμενη από την εκκλησία

Την Κυριακή 25/6 ενήμερα των δεύτερων εκλογών πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που η σύζυγός του Δέσποινα Μοιραράκη τον αποχαιρέτησε και τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία.

Συντετριμμένη η "βασίλισσα των χαλιών" εμφανίστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα για να τιμήσει τον αείμνηστο άντρα της. Μέχρι και σήμερα, δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του.

Η εμφάνιση της Μοιραράκη στο μνημόσυνο του Κοντούλη

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στο μνημόσυνο και η Δέσποινα Μοιραράκη είπε καταβεβλημένη στην κάμερα «Ένα μεγάλο ευχαριστώ», στον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του - δείτε την σπαρακτική ανάρτηση που έκανε.

Η ψυχολογία της στα γυρίσματα του Cash or Trash

«Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο που το είχα μεγάλη ανάγκη. Έπρεπε να φορέσω τη μάσκα του γέλιου. Έκανα την ηθοποιό όσο καλυτέρα μπορούσα. Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν δέκα μέρες πριν φύγει ο άντρας μου από τη ζωή. Εκεί σταματήσαμε. Μία μέρα είχε έρθει ένας κύριος από το πολεμικό ναυτικό και όταν μου είπε πως γνώριζε το σύζυγο μου λύγισα», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε επίσης: Το περιστατικό που την εξαγρίωσε στο τρίμηνο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη

«Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν πηγαίνω στο σπίτι και βιώνω την πραγματικότητα. Μου λείπει ο άντρας μου από το σπίτι, να με υποδεχθεί. Τώρα συνειδητοποιώ τη σκληρή πραγματικότητα, ενάμισι χρόνο ήμουν στο νοσοκομείο και στους γιατρούς. Στα πρώτα γυρίσματα του Cash or trash κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει ο άντρας μου», είπε συγκινημένη.