Την αιφνιδίασαν πάνω στη σκηνή με δύο τούρτες υπερπαραγωγή - Η έκπληξη της κόρης της Πάολα για τα γενέθλιά της (Βίντεο)

Ξετρελάθηκε η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πάολα είχε τα γενέθλιά της μέσα στο Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε και έτσι τα πέρασε με τα άτομα, που αγαπάει και την οικογένειά της, αλλά και με το κοινό, που την αποθέωσε στο κέντρο, που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει μεγάλη αγάπη για τον κύκλο της, ο οποίος μεταξύ άλλων απαρτίζεται από την κόρη της, Παολίνα, τον πρώην και νυν σύντροφό της, την νυν σύντροφο του μπαμπά της κόρης της και άλλα πρόσωπα, που ίδια ξεχωρίζει (δείτε εδώ την έκπληξη για τα γενέθλια της Παολίνα).

Οι περισσότεροι από τους παραπάνω φρόντισαν λοιπόν, να της κάνουν μια μοναδική έκπληξη επί σκηνής, καθώς την ώρα, που τραγουδούσε εμφανίστηκαν μπροστά της με δύο μεγάλες τούρτες.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Πάολα

Αυτός είναι ο σύντροφος της 20χρονης κόρης της

Η Πάολα βιώνει την απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά της, αφού το μαγαζί που κάνει εμφανίσεις είναι πάντα γεμάτο με τον κόσμο να την αποθεώνει, ενώ παράλληλα και στα προσωπικά της είναι πολύ ισορροπημένη.

Είναι γνωστό, άλλωστε πως η τραγουδίστρια με το νέο της σύντροφό, Λάζαρο Βαφειάδη περνάνε πολύ όμορφες στιγμές, ενώ παράλληλα βλέπει τη μοναχοκόρη της, την Παολίνα να μεγαλώνει όμορφα (δείτε εδώ μαμά και κόρη να τα σπάνε πάνω στην πίστα).

Η νεαρή κόρη της Πάολα σπουδάζει και παράλληλα μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram φαίνεται να γεμίζει το χρόνο της με ωραίες εμπειρίες, έχοντας στο πλάι της το σύντροφό της, με τον οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα χιόνια, με το φιλί τους στο σημείο να βάζει φωτιά στα social.

Παολίνα Ζαγλοπίτη

Πηγή: Instagram