Πρώην και νυν μαζί για την 20χρονη Παολίνα - Με τον Λάζαρο Βαφειάδη στο ένα πλευρό και τον Φώτη Ζογλοπίτη στο άλλο η Πάολα

Πώς γιόρτασαν τα γενέθλια της νεαρής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρώην και νυν μαζί για την 20χρονη Παολίνα - Με τον Λάζαρο Βαφειάδη στο ένα πλευρό και τον Φώτη Ζογλοπίτη στο άλλο η Πάολα

Η Πάολα, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο των media λόγω της δωρεάς που υποσχέθηκε πως θα κάνει στα νοσοκομεία μετά την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ την απάντησή της), πέρασε την ημέρα με την κόρη της, Παολίνα, η οποία έγινε 20 ετών και δεν γινόταν να μη το γιορτάσουν οι δυο τους.

Έτσι, λοιπόν, έσβησαν τα κεράκια πάνω στην τούρτα και έκανα και ένα βίντεο στο Tik Tok την ώρα που διασκέδαζαν. Σε αυτό, λοιπόν, φάνηκε πως στην παρέα τους βρισκόντουσαν και δύο άντρες. Πρόκειται για τον πατέρα της νεαρής, Φώτη Ζογλοπίτη, αλλά και για τον νέο σύντροφο της τραγουδίστριας, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, Λάζαρο Βαφειάδη (δείτε εδώ όλους τους άντρες που πέρασαν από το πλευρό της).

Πρώην και νυν μαζί για τα γενέθλια της κόρης της Πάολας, Παολίνας

Οι τέσσερείς τους φαίνεται πως έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία στην σχέση τους και έτσι τόσο η κόρη της τραγουδίστριας χαίρεται να περνά χρόνο με τον άντρα που κάνει πλέον χαρούμενη την μητέρα της, ενώ και ο πρώην της επιθυμεί να έχει άριστες σχέσεις μαζί τους για το καλό του παιδιού του.

Αυτός είναι ο σύντροφος της 20χρονης

Η Πάολα βιώνει την απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά της, αφού το μαγαζί που κάνει εμφανίσεις είναι πάντα γεμάτο με τον κόσμο να την αποθεώνει, ενώ παράλληλα και στα προσωπικά της είναι πολύ ισορροπημένη.

Είναι γνωστό, άλλωστε πως η τραγουδίστρια με το νέο της σύντροφό, Λάζαρο Βαφειάδη περνάνε πολύ όμορφες στιγμές, ενώ παράλληλα βλέπει τη μοναχοκόρη της, την Παολίνα να μεγαλώνει όμορφα (δείτε εδώ μαμά και κόρη να τα σπάνε πάνω στην πίστα).

Η νεαρή κόρη της Πάολα σπουδάζει και παράλληλα μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram φαίνεται να γεμίζει το χρόνο της με ωραίες εμπειρίες, έχοντας στο πλάι της το σύντροφό της, με τον οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα χιόνια, με το φιλί τους στο σημείο να βάζει φωτιά στα social.

Παολίνα Ζαγλοπίτη