Το νέο σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της Βαλαβάνη με μαγιό - Μιλάνε τύπου φιλικά;

Χωρισμένοι και πολιτισμένοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
evridiki_valavani & costavasaloshd - instagram
evridiki_valavani & costavasaloshd - instagram

Η ''Σουηδία'' ένας όρος, που θα μπορούσαμε να δώσουμε στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και στης Ευρυδίκης Βαλαβάνη, καθώς μετά από πολύ κόπο και ερωτήσεις επιβεβαιώθηκε, πως δεν είναι πια μαζί (δείτε εδώ αναλυτικά τη δήλωση).

Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και αυτό αποτυπώνεται και στα social media με το πρώην ζευγάρι - να ακολουθείται εννοείται - να κάνει Likes ο ένας στον άλλον και φυσικά να ανταλλάσσει σχόλια.

Αυτή την τακτική πιο συγκεκριμένα βλέπουμε να έχει ο Βασάλος, κάτι που συνεχίζει, καθώς την Τρίτη 27/6 σχολίασε ξανά στη νέα φωτογραφία της Βαλαβάνη από τις διακοπές της - τύπου φιλικά; Εκείνοι ξέρουν!

Το νέο σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Τι μάρκα είναι το καπέλο», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βαλαβάνη

Αυτό είναι το Α στο οποίο αφιέρωνε τις νίκες του στο Survivor All Star ο Βασάλος;

Πολλά ερωτηματικά έφεραν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή Πρωινό μας, μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star. Έχοντας επιβεβαιώσει το χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ξεκαθαρίσει τα σχόλια περί νέας σχέσης με την Σταυρούλα Χρυσαειδή μέσα στο παιχνίδι, άφησε να εννοηθεί πως έχει σύντροφο...

Συγκεκριμένα, έπειτα από ερώτηση "ποιο ήταν το Α στο οποίο αφιέρωνε τις νίκες του συμβολίζοντας το αρχικό του ονόματος με τα χέρια του", απάντησε: «Δεν θα το αποκαλύψω ακόμα. Θα το αποκαλύψω όταν έρθει η στιγμή. Θα το πω όταν είμαι έτοιμος και θα γυρίσω Ελλάδα. Είναι κάποιο πρόσωπο» - δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του.

Το πρόσωπο της φαίνεται πως "πρόδωσε" ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σχολιάζοντας «Α» κάτω από φωτογραφία της όπου πόζαρε στον Άγιο Δομίνικο, στο οποίο μάλιστα του απάντησε «Μα τι είναι αυτό το Α;».

Αν ισχύει τελικά, το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται είναι δημοσιογράφος και μάλιστα, δημοσιογράφος που εργάζεται για το Survivor All Star πίσω από τις κάμερες. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δείτε πολλές φωτογραφίες από παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ένα είναι σίγουρο ωστόσο, πως όταν είναι έτοιμος θα το αποκαλύψει ο ίδιος, όπως άλλωστε είπε στην συνέντευξη του!

Κωνσταντίνος Βασάλος σύντροφος