Με γαλάζιο mini φόρεμα η Eλένη Ράντου και πολύ εκκεντρικά παπούτσια - Έκλεψε την παράσταση στη νέα της εμφάνιση

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το καλοκαίρι έχει έρθει και η Ελένη Ράντου έχει βρει τον τρόπο να περνάει καλά και κυρίως να αποφορτιστεί από τη σεζόν, που έκλεισε και παράλληλα να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα, που θα έρθει.

Πρόσφατα την είδαμε να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη σε συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μάλιστα να ανεβαίνει στη σκηνή κάνοντας του έκπληξη με μία τούρτα για τα γενέθλιά του (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Η εμφάνιση της Ελένης Ράντου σε θεατρική παράσταση

Η ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε μία νέα εμφάνιση στο Κηποθέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση ''Βάκχες" με το φακό του Youweekly.gr να είναι εκεί και να απαθανατίζει το άκρως καλοκαιρινό look της.

Ελένη Ράντου

Η σχέση της με τον Παπακωνσταντίνου μετά από τόσα χρόνια σχέσης

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραχώρησε μια εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη με τον τραγουδιστή να μιλάει για την καριέρα του, την οικογένειά του και τη σχέση του με την Ελένη Ράντου.

«Η Ελένη Ράντου δεν ζορίστηκε καθόλου, η Ελένη έχει μια φοβερά ισχυρή προσωπικότητα αναμφίβολα και δε νομίζω να επηρεαζόταν από τη δημοφιλία μου ή κάτι τέτοιο! Ενοχλήθηκα που μας χώριζαν Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή, αλλά εντάξει το πήραν απόφαση πια ότι είμαστε μαζί και ότι θα είμαστε μαζί», είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.