Survivor All Star: Η αιχμηρή ανάρτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η αιχμηρή ανάρτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε από το χθεσινό 27/6 επεισόδιο του Survivor All Star, έπειτα από το νέο κανόνα, όπου ο MVP, Σάκης Κατσούλης μπορεί να ρίξει στον τάκο έναν αντίπαλο του. Τελικά λοιπόν, η ψήφο του πήγε σωστά και ο τραγουδιστής γυρνάει πίσω στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος που είδε το επεισόδιο από το σπίτι του, προχώρησε σε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση κατά του πρώην συμπαίκτη του. Όπως είχαμε δει, οι δυο τους δεν είχα πολύ καλές σχέσεις όσο συμμετείχαν στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ.

Η ανάρτηση του Ασημακόπουλου για τον Ηλία Μπόγδανο

«Ο κόσμος βλέπει, κρίνει, ψηφίζει και η αλήθεια πάντα κερδίζει. Μπράβο Μπάρτζη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του στο Instagram, κάνοντας tag και τον Τριαντάφυλλο.

Survivor All Star

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου

Το χθεσινό επεισόδιο και όχι μόνο, σχολίασε και ο Τριαντάφυλλος μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Δεν δίστασε να μιλήσει και για την συμμαχία που έχουν κάνει ο Σάκης με τον Νίκο για να μην αποχωρήσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη (δείτε εδώ).

«Μας συμφέρει να είναι η Μαριαλένα στο Γαλάτσι καθώς είναι τελευταία στην ψηφοφορία οπότε μια χαρά κάνει λοιπόν, τους παίζει τέλεια ο Νικ!», έγραψε.

Survivor All Star Μπόγδανος

«Πάμε Νίκο γουστάρω που τους τρολάρεις έτσι έτσι πρέπει σε αυτό το παιχνίδι συνέχισε το γλέντι τεράστιο. Μπράβο Νικολάρα σήκωσε το μέσα στο Γαλάτσι και άσε τους άλλους να σε κοιτούν. Χαχα ρε τι τους κάνει ρε και χωρίς τον τεράστιο Τζέιμς δίπλα του. Συνέχισε το τρολ μέχρι τέλος», έγραψε σε άλλη ανάρτηση.

Survivor All Star Σάκης

Ενώ σε επόμενη: «Ο Σάκης έμαθε ότι στηρίζω σαν τρελός Μπάρτζη και σου λέει παμε να κάνουμε συμφωνία με τον Νικόλα, α ρε Ντάφυ ά ρε Ντάφυ σήκωσε το μέσα Γαλάτσι Νίκο Μπάρτζη Νίκο Μπάρτζη. Χαχα πόσο γουστάτω ρε πω πω πω πω πω χαχα ρε τι γέλιο ρίχνω ρε!! Σήκωσε το Νικόλα όλοι μαζί σου».

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Η απάντηση του στην ανάρτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου: «Αυτά τα λόγια του χαχαχ ρε Γιώργο τι γίνεται. Σήκωσε το μέσα στο Γαλάτσι Νίκο Μπάρτζη».

Survivor All Star Ντάφυ