«Δεν είμαστε στα πλαίσια μιας ζούγκλας!» - Οι νέες δηλώσεις του Ηλία Γκότση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Είμαστε στην πραγματική ζωή»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν είμαστε στα πλαίσια μιας ζούγκλας!» - Οι νέες δηλώσεις του Ηλία Γκότση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Από τότε που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο όλα γύρω του γυρίζουν! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε με κάποιες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το Survivor all Star να ωθήσει στα άκρα τον Ηλία Γκότση ο οποίος του απάντησε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Λίγες ημέρες μετά από αυτό ο πρώτος προσπάθησε - σε εμφάνισή του στο Πρωινό μας - να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ το βίντεο) ενώ ο δεύτερος σε νέες του δηλώσεις τον «άδειασε» ξανά κανονικά.

Οι δηλώσεις του Ηλία Γκότση

«Δεν ενοχλήθηκα πολύ από αυτά που είπε για μένα, ας λέει ότι θέλει απλά το είπα και πριν πρέπει να βάζουμε κάποια όρια γιατί προφανώς τελείωσε το παιχνίδι και δεν είμαστε στα πλαίσια μιας ζούγκλας που υπάρχει πείνα και όλη αυτή τη δυσκολία. Είμαστε στην κανονική ζωή, βλέπουν τις συνεντεύξεις και άνθρωποί μου, προφανώς στεναχωριούνται κι εγώ ήθελα να βάλω ένα στοπ σε όλο αυτό το κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η τελική 4αδα στο Survivor All Star

Μέσα από τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, που μέχρι σήμερα δεν έπεσαν ποτέ έξω, έχουμε να σας πούμε, πως στη κερκίδα του Γαλατσίου θα κάθονται Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Μάριος Πρίαμο, που θα φύγουν όλοι μαζί από Άγιο Δομίνικο!