«Είπα ότι αφού αποβλήθηκε είναι για τον Κορυδαλλό» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην οργισμένη ανάρτηση του Ηλία Γκότση

Συνεχίζεται η κόντρα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είπα ότι αφού αποβλήθηκε είναι για τον Κορυδαλλό» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην οργισμένη ανάρτηση του Ηλία Γκότση

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Ηλία Γκότση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star κατηγόρησε τον πρώτο, με αφορμή την περιβόητη λίστα με τα φαγητά που ήταν και η αφορμή της αποβολής του.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, όταν γύρισε στην Ελλάδα του απάντησε κάνοντας επίσης και αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους και την συμμετοχή του στην λίστα - δείτε εδώ τις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις ωστόσο που έκανε, νευρίασαν το Ηλία Γκότση. Και συγκεκριμένα μια χαρακτηριστική του ατάκα περί "Κορυδαλλού".

«Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και δεν έχω σχολιάσει πολλά πράγματα, όχι επειδή σφυρίζω αδιάφορα αλλά επειδή πιστεύω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και καλύτερα να τον αφιερώνεις εκεί που πρέπει. Προφανώς είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που μου αρέσει το χιούμορ, αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια. Προσβάλλει εκτός από εμένα και δικούς μου ανθρώπους. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ποια είναι τα όρια και πότε τα ξεπερνάμε», ήταν μεταξύ άλλων η απάντηση του - δείτε τα δυο βίντεο που δημοσίευσε.

Η απάντηση του Βασάλου στις αναρτήσεις του Γκότση

Σήμερα 28/6 ο Κωνσταντίνος Βασάλος καλεσμένος στο Πρωινό μας, ρωτήθηκε για την ανάρτηση του Ηλία Γκότση και δεν δίστασε να απαντήσει.

«Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είπα αν είμαι για το Δελφινάριο εκείνος είναι για τον Κορυδαλλό, το είπα χαριτολογώντας. Ρε παιδιά οκ εντάξει, δεν εννοούσα είσαι εγκληματίας. Ρε Νίκο τώρα δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Εφόσον μου λέει ότι είμαι για το Δελφινάριο του είπα ότι αφού αποβλήθηκε από το παιχνίδι είναι για τον Κορυδαλλό. Δεν είπα κάτι παραπάνω, εντάξει παιδιά. Δε θα το αναλύσουμε παραπάνω. Όπως σχολιάζει εμένα, τον σχολιάσω και εγώ. Δεν είπα ότι έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Προς Θεού, εντάξει! Δεν είχαμε καλή σχέση και ήθελαν να με χτυπούσαν», ήταν η απάντηση του γυμναστή - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του.