Κατερίνα Καινούργιου: «Αγωνία μου εμένα να περάσει στην παραλία και να πουν "Πω πω ένα πωπός"»

Ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Αγωνία μου εμένα να περάσει στην παραλία και να πουν

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 29/6 στο πλατό της εκπομπής της Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκαν οι διακοπές της Πόπης Μαλλιωτάκη με το γιο της στην Κρήτη και οι φωτογραφίες και τα βίντεο της με μαγιό.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε την "αγωνία" που έχει κάθε καλοκαίρι όταν πηγαίνει στην παραλία με τις φίλες της οι οποίες είναι γυμνασμένες και έχουν πολύ ωραία κορμιά.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Να πω κάτι να γελάσετε. Ποια είναι η αγωνία μου εμένα. Κάθε φορά που πάω στην παραλία με τις φίλες μου, που οι τρεις ειδικά έχουν τρομερά σώματα, είναι γυμνασμένες έχουν κάτι πωπούς στο Θεό. Λέω μια φορά θέλω να περάσει από από την παραλία και να μην πούνε, "Α, η Καινούργιου", να πουν "Πω πω ένα πωπός". Δεν μου το έχει πει ποτέ κανείς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάσει: «Μπορεί να το λένε από μέσα τους, δεν το φωνάζουν αυτό».

Η απόφαση της για το φετινό καλοκαίρι

Μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της, έκανε στις 27/6. H παρουσιάστρια πήρε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της μετά την δύσκολη χρονιά που πέρασε τηλεοπτικά και προσωπικά.

Πολλές φορές έχει αναφερθεί στην πίεση που νιώθει ειδικά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που πολλές φορές την έχει κάνει να ζαλίζεται και να μην αισθάνεται καλά.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε μετά το φινάλε της εκπομπής, να εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα, κλείνοντας το κινητό της, ώστε να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.

«Όπως τα λες ακριβώς, η ζωή είναι εκεί κι αποφάσισα να κλείσω το κινητό μου όταν τελειώσουμε από εδώ ένα διάστημα. Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα. Χωρίς να φταίει κάποιος ίσως έχω πιεστεί οικογενειακά κι επαγγελματικά, όλα. Άσχετο αλλά τα λέω γιατί η Μαρία με ξέρει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να φύγω λίγο και να μην έχω επικοινωνία. Θα φροντίσω και τα social απλά έχω κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις πληρωμένες», αποφάσισε.