Βαρύς θρήνος για την Μυρτώ Πισπινή: Πέθανε ο 27χρονος μοναχογιός της - «Τον έχασα με πολύ τραγικό τρόπο»

Την αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά, Καλημέρα ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύς θρήνος για την Μυρτώ Πισπινή: Πέθανε ο 27χρονος μοναχογιός της - «Τον έχασα με πολύ τραγικό τρόπο»

Συνέντευξη στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα παραχώρησε η ηθοποιός Μυρτώ Πισπινή και έκανε τους πάντες να "λυγίσουν" με την εξομολόγηση της. Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Καλημέρα Ζωή όπου υποδύθηκε την Μαριάννα Θεοχάρη, ωστόσο μετά από πολλά χρόνια που ολοκληρώθηκε η επιτυχία του ΑΝΤ1, επέστρεψε στην τηλεόραση με δυσάρεστες εξελίξεις στη ζωή της...

Όπως έκανε γνωστό ο μοναχογιός της, Χρήστος, έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 11 μήνες σε ηλικία 27 ετών. Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει τον τρόπο καθώς ήταν πολύ τραγικός.

Η εξομολόγηση της Μυρτώς Πισπινή για την απώλεια του γιου της

«Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών. Τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο που δε θα ήθελα να πω. Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη αδιανόητο. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του.

Αυτός που ξέρω όμως είναι... από τις πρώτες ημέρες για να μην σου πω ώρες, εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα δυστυχώς, να πάω να χωθώ. Ένιωθα την ανάγκη και την σιγουριά ότι μόνο αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σε καταλάβουν, να μην σε κρίνουν, να μην σε συμβουλέψουν να αντέχουν αυτά τα συναισθήματα και να μπορείς να μοιραστείς. Εγώ είχα τρομερή ανάγκη να μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Έκαναν μια έρευνα λοιπόν σε όλη την Ελλάδα. Ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων... Δεν υπάρχει πουθενά.

Για να καταλάβεις πόσο μεγάλη ήταν η ανάγκη μου πάρα πολλές φορές μέσα στον πόνο μου έκλεινα τα μάτια μου και οραματιζόμουν άγνωστους ανθρώπους που θα βρεθούμε κάποτε και θα είμαστε αγκαλιά και αυτό μου έδειχνε στιγμιαία ανακούφιση. Κάποια στιγμή με κάποιος τρόμο είπα θα δημιουργηθεί μια ομάδα. Απευθύνθηκα στον Δήμαρχο Κηφισιάς που παίζανε με το γιο μου ερασιτεχνικό θέατρο. Κατευθείαν μου είπε είμαστε εδώ για να συμβεί αυτό και αρχίσαμε να το φτιάχνουμε. Έτσι μαζευτήκαμε 6 μαμάδες. Και μια μαμά από τη Τζουμέρκα», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Το πένθος θα το περάσει κανείς μόνος του. Για να μην χάσει όμως το νου του, πρέπει να υπάρχει αγάπη και κατανόηση από το περιβάλλον του. Ακόμη αιμορραγώ», συμπλήρωσε λίγο αργότερα.

«Νιώθω ότι πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και να το αποδεχτείς ότι αξίζει τον κόπο να ζεις», είπε σε άλλο σημείο εξομολογώντας πως δεν έχει χάσει τους γονείς της και έχασε το γιο της.

Δείτε επίσης πως είναι σήμερα, ο αρχηγός της Αστυνομίας από το «Καλημέρα Ζωή»