Σήμερα είναι 85 ετών - Αγνώριστος ο αρχηγός της Αστυνομίας από το «Καλημέρα Ζωή»

Δείτε φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα είναι 85 ετών - Αγνώριστος ο αρχηγός της Αστυνομίας από το «Καλημέρα Ζωή»

Θυμάστε τον αρχηγό της Αστυνομίας στο «Καλημέρα Ζωή», σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της σειράς; Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μείνετε με το στόμα ανοικτό βλέποντας σήμερα πώς είναι ο ηθοποιός που τον ενσάρκωσε.

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης είναι ένας ηθοποιός, που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, με την πορεία του να ξεκινά το μακρινό 1964 και να συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με επιτυχίες από το θέατρο μέχρι την τηλεόραση. Στην τελευταία, μάλιστα, έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως το «Εμείς κι εμείς», η «Μαρία η άσχημη», η «Πολυκατοικία», το «Ελλάς το μεγαλείο σου», το «Χαρά Αγνοείται» και πολλές ακόμη.

Πιο γνωστός, όμως, έγινε από το «Καλημέρα Ζωή» και το ρόλο του αρχηγού της Αστυνομίας, Γιάννη Χρυσολωρά, που υποδυόταν για μια ολόκληρη δεκαετία. Κοντεύει, μάλιστα, σχεδόν 60 χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας στην υποκριτική και έχει φτάσει τα 85 χρόνια ζωή, αλλά αν κρίνει κανείς από την εμφάνισή του και την ενεργοποίησή του στα social media, με θέσεις εναντίον των μέτρων κατά του κορωνοϊού και όχι μόνο, παραμένει ακμαιότατος, προκαλώντας θαυμασμό με βάση την ηλικία του.

Δείτε τον εδώ!