«Ασχολούμαστε τώρα με τις μα@@κίες» - Έξαλλος ο Σάββας Πούμπουρας με τα όσα γράφονται για τη σχέση του με την Μενεγάκη

«Πρέπει να βρίσκουμε άλλες διαδρομές για να πάμε στο γραφείο για να μην σας πετύχουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ασχολούμαστε τώρα με τις μα@@κίες» - Έξαλλος ο Σάββας Πούμπουρας με τα όσα γράφονται για τη σχέση του με την Μενεγάκη

Έξω από τα στούντιο του MEGA συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 τον Σάββα Πούμπουρα και τον ρώτησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για την αποχώρηση του από την Ελένη στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν σε λίγες ημέρες.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος με το που σταμάτησε το αυτοκίνητό του εμφανίστηκε έξαλλος! Δεν δίστασε να δείξει την δυσαρέσκεια του για τα όσα λέγονται σχετικά με τη σχέση του με την παρουσιάστρια αλλά και με τους δημοσιογράφους που στήνουν καρτέρι για μια δήλωση.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα για την Μενεγάκη

«Αυτό το πράγμα ότι πρέπει να βρίσκουμε άλλες διαδρομές για να πάμε στο γραφείο για να μην σας πετύχουμε, εντάξει δηλαδή πότε σταματάει; Αφού κάτσαμε να τα πούμε, θα τα πούμε. Γίνεται όλη η ιστορία γι’ αυτό το πράγμα κι έχει γίνει η τρίχα τριχιά τη στιγμή που μούτες έκανα σε όλη μου τη ζωή. Δύο χρόνια στην τηλεόραση με ξέρουν για τις ατάκες μου, για τις γκριμάτσες μου, για όλα αυτά που κάνω, για το πόσο γρήγορα μπορεί να φύγω από την εκπομπή, όταν δοθεί σήμα να φύγουμε, Κάνουμε χαβαλέ. Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται πλέον, κάνει κακό και σε εμένα, και στην Ελένη και στην εκπομπή. Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτό; Απάντησε μου εσύ αν θέλεις σαν δημοσιογράφος»

Σε ερώτηση για την αντίδραση του να πετάξει το ακουστικό και το μικρόφωνο πριν καν κλείσει η εκπομπή της Ελένης, είπε: «Αυτό το πράγμα το κάνω όλη μου τη ζωή. Όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση, βγάζω ακουστικά, τρέχω, κάνω μούτες πετάω ατάκες... Απλά επικεντρωνόμαστε τώρα σε αυτό και κάνουμε την τρίχα τριχιά, επειδή τώρα τρέχει όλη αυτή η κατάσταση. Δεν τρέχει καμία κατάσταση, όλα είναι μία χαρά. Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάω στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους... Όλα είναι καλά! Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται δεν είναι ωραίο. Δεν είναι ωραίο πλέον να βλέπουμε μία κάμερα σε ένα αυτοκίνητο και να πρέπει να μιλάμε όλη την ώρα γι’ αυτό το πράγμα το οποίο είναι μηδαμινής σημασίας. Γιατί δεν αφήνουμε τα πράγματα να σβήσουν όμορφα και ωραία;».

«Τα unfollow με την Ελένη Μενεγάκη είναι από τον Γενάρη, δεν θυμάμαι καν πότε έχουν γίνει. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Αφήστε το αυτό το πράγμα. Έχει τόσα ωραία πράγματα η επικαιρότητα και ασχολούμαστε τώρα με τις μα@@κίες. Μην ασχολείστε με αυτό το πράγμα, δεν είναι ωραίο για κανέναν. Σας το ζητώ σαν χάρη. Μακάρι να ήταν όλες οι κάμερες εδώ για να σας το πω, ας μην ασχοληθούμε άλλο με αυτό το πράγμα», ξεκαθάρισε.

«Μια χαρά είναι οι σχέσεις μου με όλους και με την Ελένη. Τα θέματα μου τα λύνω μια χαρά και είμαστε σούπερ», ολοκλήρωσε.

Δείτε και την ενοχλημένη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην κάμερα του Super Κατερίνα!