Μετά τις 4 αποχωρήσεις έρχεται και αλλαγή της ώρας - Τα πάνω κάτω στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Τι ώρα θα βγαίνει στον αέρα από τη νέα σεζόν και τι ώρα θα τελειώνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά τις 4 αποχωρήσεις έρχεται και αλλαγή της ώρας - Τα πάνω κάτω στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Μεγάλες αλλαγές έρχονται για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεν είναι μόνο ορισμένα πρόσωπα που θα αλλάξουν, αλλά και η ώρα που θα βγαίνει στον αέρα του MEGA η Ελένη και η ώρα που θα ολοκληρώνεται.

Ήδη η παρουσιάστρια μετράει 4 αποχωρήσεις! Μια είναι αυτή του Σάββα Πούμπουρα και οι επόμενες 3 που ακολούθησαν πρόκειται για πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της εκπομπής - δείτε εδώ ποιοι την αποχαιρετούν.

Τι ώρα θα βγαίνει στον αέρα η Μενεγάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Rife, η μεσημεριανή εκπομπή του MEGA ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στη 13:00, και θα ολοκληρώνεται στις 14:45. Από τη νέα σεζόν λοιπόν, η διάρκεια της μειώνεται κατά 35 λεπτά.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η αλλαγή στην ώρα της αναμένεται να επηρεάσει και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το οποίο θα ξεκινά ένα τέταρτο νωρίτερα, δηλαδή στις 12:30.

Η ατάκα του Πούμπουρα μια ανάσα πριν την αποχώρηση του από την εκπομπή

Επιβεβαιωμένο είναι πλέον πως ο Σάββας Πούμπουρας αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και από τη νέα χρόνια άλλο πρόσωπο θα πάρει τη θέση του στο πάνελ της Ελένης στο MEGA.

Το τελευταίο διάστημα πολλά ακούστηκαν για τις μεταξύ τους σχέσεις με την παρουσιάστρια. Έπεσαν unfollow ανάμεσα τους, σπόντες στα social media, αλλά και "καρφιά" στον αέρα της εκπομπής.

Σήμερα 27/6 λοιπόν, ο Σάββας Πούμπουρας πέταξε μια ατάκα όλο νόημα κατά των συνεργατών του, οι οποίοι δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την σκέψη του κατά την διάρκεια συζήτησης που είχαν.

«Μισό λεπτό ρε παιδιά… Λίγες ημέρες έμειναν. Να ολοκληρώσω. Μισό λεπτό», είπε και έδειξε καθαρά τη δυσαρέσκεια του, χαμογελώντας ωστόσο στο τέλος.