Μαμά δυο παιδιών με σώμα 20αρας - Η Ναταλί Κάκκαβα ποζάρει με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι

Η νέα ανάρτησή της στο instagram

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@n.kakkava
Instagram/@n.kakkava

Εργαζόμενη μαμά αλλά πάνω από όλα γυναίκα! Η Ναταλί Κάκκαβα μπορεί να μεγαλώνει μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα δυο παιδιά αλλά δεν έχει παραμελήσει καθόλου τον εαυτό της κι αυτό «βροντοφωνάζει» σε κάθε της εμφάνιση.

Πάντα περιποιημένη και προσεγμένη, ακόμα και στην παραλία! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

Η Ναταλί πόζαρε με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι γράφοντας: «Και καλό καλοκαίρι..». Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή σε δευτερόλεπτα.

Η εξομολόγηση της Ναταλί Κακκαβά για το γάμο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε η Ναταλί Κακκαβά, μετά την απόφαση της να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Σαρωνικού με την παράταξη «Σαρωνικός ξεκινάµε», µε υποψήφιο Δήµαρχο τον ∆ηµήτρη Παπαχρήστου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα. Το ζευγάρι μετράει 13 χρόνια γάμου, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει δυο γιους (δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό τους σπίτι).

Με τον σύζυγό σου είστε 14 χρόνια µαζί. Εχετε περάσει κρίση;

Μεγάλη κρίση µάς έχει ευλογήσει ο Θεός και δεν έχουµε περάσει. Φυσικά, σε µια σχέση θα υπάρχουν διαφωνίες. Οµως, επειδή µας ενώνουν κοινές αρχές και η ανάγκη να διατηρήσουµε την οικογένειά µας, αυτό επιλύει οποιαδήποτε µικρή ή µεγάλη δυσκολία προκύπτει στην καθηµερινότητά µας.

Τον ζηλεύεις;

Ενας από τους λόγους που λατρεύω τον Γρηγόρη είναι ότι µε έχει κάνει να νιώσω από την αρχή της σχέσης µας τόσο µεγάλη ασφάλεια που δεν νιώθω ζήλια. Τώρα, µικρά σκιρτήµατα, πειράγµατα και µικροζήλιες φυσικά και είναι το αλατοπίπερο της καθηµερινότητάς µας.