Τέτοιο πάρτι δεν έχει ξαναγίνει! - Ο Άκης Πετρετζίκης γιόρτασε τον γιο του

Υπερπαραγωγή!

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Τέτοιο πάρτι δεν έχει ξαναγίνει! - Ο Άκης Πετρετζίκης γιόρτασε τον γιο του

Στις 2 Ιουλίου του 2021 ο Άκης Πετρετζίκης γίνεται μπαμπάς και από τότε ζει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του.Ο τοπ σεφ (μάθετε τα πάντα για το νέο επαγγελματικό του βήμα) είχε ανακοινώσει τη χαρμόσυνη είδηση για τη γέννηση του γιου του με μία γλυκιά φωτογραφία στο Instagram του.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Σήμερα Κυριακή 2/7 ο αγαπημένος σεφ γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλια του γιου του, Αχιλλέα, ο οποίος τον έχει κάνει... χαζομπαμπά!

Και όπως είναι φυσικό, δε γίνεται να είσαι ο τοπ σεφ και να μην ετοιμάσεις το πιο grande πάρτι! Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, επιμελήθηκε την εντυπωσιακή τούρτα.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα βαφτίσια της κορούλας του Πετρετζίκη

Ο γνωστός σεφ το Σάββατο 6/5 είχε τη χαρά μαζί με καλούς φίλους να βαφτίσει το κοριτσάκι του (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες), το οποίο μάλιστα πήρε ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα και έτσι λέγεται: ''Ακυλίνα''.

Μέσα από νέες φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης την Κυριακή (7/5) στο instagram με την οικογένεια του από τα βαφτίσια, αποκάλυψε το λόγο, που έδωσε το συγκεκριμένο όνομα στη μικρή, το οποίο δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία!

Όλη η αλήθεια για τον γάμο και την οικογένειά του

Την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας έκοψε στις 23/2 το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και φυσικά οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές αλλά και διάφορα μέλη του καναλιού έδωσαν το παρών -δείτε εδώ ποιοι πήγαν και ποιοι όχι.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή του, ως πατέρας δύο παιδιών πλέον.

"Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές. Φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές", είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είπε ότι θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, τόνισε: "Τα επαγγελματικά σπίτι δεν μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό. Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα".