Robbie Williams: Τι λέει στο story του μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από τα σχόλια του για τους Έλληνες;

Μήπως ο γνωστός τραγουδιστής προσπαθεί να μας καλοπιάσει;

Robbie Williams: Τι λέει στο story του μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από τα σχόλια του για τους Έλληνες;

Μετά την μεγάλη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το δήθεν "αστείο" του Robbie Williams για τους Έλληνες στην συναυλία του στην Μαλακάσα στο Rockwave, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram, προκειμένου να "διορθώσει" την κατάσταση, κάνοντας λόγο για την γενναιοδωρία που έχει ο ελληνικός λαός.

Αν και κατά την διάρκεια της συναυλίας ο ίδιος έκανε κακόβουλα σχόλια για τους Έλληνες, τα οποία προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις τόσο στους θαυμαστές του, όσο και στα social media, μέχρι και η Μαρία Μπακοδήμου το σχολίασε στην εκπομπή της Γειά σου στο ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τι είπε) . Το βράδυ της Κυριακής, άλλαξε τα λεγόμενα του και μίλησε για το πόσο γενναιόδωροι είναι η Έλληνες και έκλεισε τοs story του ευχαριστώντας τους.

Το story που ανέβασε ο Robbie Williams στο Instagram

Μάλιστα ο ίδιος έδειξε στο βίντεο του, και ένα δώρο που πήρε από κάποιον Έλληνα θαυμαστή του. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι: "Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου και με τους που είχα χθες το βράδυ και με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και ζεστό περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμον, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό το μάτι και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για αυτό. Ο Θεός να σας έχει καλά."

https://www.dailymotion.com/video/x8m82yh[/OEmbed]

Το παρελθόν του γνωστού τραγουδιστή με τις καταχρήσεις

Ίσως αν θυμηθούμε το "κακό" παρελθόν που έχει ο Robbie με τις χρήσεις ουσιών να τον συνοδεύουν σε κάθε του βήμα, καθώς με τις ψυχικές νόσους που έχει να οργιάζουν, δεν θα έπρεπε να πάρουμε τα λόγια του στα σοβαρά. Όπως είχε δηλώσει σε μία παλαιότερη συνέντευξη του "Αν αφεθώ μόνος μου έχω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα". Μάλλον, αφέθηκε μόνος του στην συναυλία του και είπε να βάλει τρικλοποδιά στον εαυτό του και στην καριέρα του. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα πάντως αγαπητέ Robbie, εμείς οι γενναιόδωροι Έλληνες δεν κρατάμε κακία.