Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λευκό μικροσκοπικό τοπάκι και χακί λινό παντελόνι - Ο ξέφρενος χορός σε πανηγύρι στη Σχοινούσα (Βίντεο)

Όλοι μιλούν για την εμφάνισή της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με λευκό μικροσκοπικό τοπάκι και χακί λινό παντελόνι - Ο ξέφρενος χορός σε πανηγύρι στη Σχοινούσα (Βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού τελείωσαν τα γυρίσματα του My Style Rocks και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού (δείτε εδώ τις αιχμηρές αναρτήσεις της Emilia Vodos μετά τη νίκη της Όλγας Κοτλίδα) αποφάσισε πως έφτασε η ώρα να ξεκινήσει και επίσημα το καλοκαίρι της και έτσι ανέβηκε στο καράβι και έφτασε στη Σχοινούσα.

Εκεί, πέρα από βόλτες στη θάλασσα, κολύμπι και φαγητό, απόλαυσε και ένα από τα πανηγύρια του νησιού, χορεύοντας και τραγουδώντας νησιώτικα όλο το βράδυ. Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τον ξέφρενο χορό της.

Διαβάστε επίσης: Ηχούν καμπάνες στα αυτιά του Γιάννη Καραβασάνη - Χόρευε με την ανθοδέσμη του γάμου στα χέρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το ξέφρενο γλέντι στη Σχοινούσα με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Με ελάχιστο μακιγιάζ, φουλ μαυρισμένη, με ένα λευκό τοπάκι και ένα χακί λινό παντελόνι "έκλεψε" τις εντυπώσεις και όλοι μιλούν για την εμφάνισή της εκεί.

Η εξομολόγηση του μοντέλου για τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη

Μέσα από τις νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 5/6 το μοντέλο - παρουσιάστρια ανέλυσε μέσα από τη συνέντευξη της γνωστά και άγνωστα κομμάτια από τη ζωή της.

Το πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας την περίοδο, που ήταν στο GNTM ήταν κάτι, που δεν ήταν γνωστό, αφού κανείς δεν ήξερε, ότι είχε κάνει ένα χειρουργείο, που τη δυσκόλεψε πολύ όσο ήταν στην κριτική επιτροπή.

Στη συνέχεια, η Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στα προσωπικά της και συγκεκριμένα στο Γιάννη Καραβασάνη, το σύντροφό της, καθώς η ίδια είναι γνωστό, ότι είχε αποφασίσει να κρύψει το γάμο, που είχαν κάνει στην Αμερική (δείτε εδώ το λόγο).

«Η σχέση που έχω τώρα με επανάφερε στο κέντρο μου, είχε ξεχάσει πως ήμουν πριν από μερικά χρόνια. Πλέον στο κομμάτι της ζωής μου ήμουν πολύ στρατιωτάκι, με έχει βοηθήσει να χαλαρώσω περισσότερο να κάνω και λίγο χαβαλέ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.