«Δεν μπορούσα καν να περπατήσω, κατέρρεα» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ράνιας Θρασκιά για τις δύσκολες στιγμές στο ALTER

«Ήταν κάποιες μέρες της εγκυμοσύνης μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορούσα καν να περπατήσω, κατέρρεα» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ράνιας Θρασκιά για τις δύσκολες στιγμές στο ALTER

Η Ράνια Θρασκιά, την Δευτέρα 3/7, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και μίλησε αναλυτικά για την εκπομπή που παρουσίαζε κάποτε, με τίτλο "Κοιτάω Μπροστά", αποκαλύπτοντας πώς γεννήθηκε η ιδέα γι' αυτή, πώς κατέληξαν στο συγκεκριμένο όνομα, αλλά και ποιες ήταν οι δυσκολίες πίσω από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως σε κάποιες από τις εκπομπές εκείνη διάνυε μια εγκυμοσύνη δύσκολη, η οποία της προκαλούσε μεγάλη κούραση και πολλές φορές μόλις οι κάμερες και τα φώτα έσβηναν, εκείνη κατέρρεε από τις πολλές ώρες δουλειάς.

Διαβάστε επίσης: «Έχω έναν άνθρωπο, που με στηρίζει!» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για την προσωπική της ζωή

Η αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για τις δυσκολίες που πέρασε

«Η ιδέα του "Κοιτάω μπροστά" γεννήθηκε από την επιθυμία μου να κάνω μία κοινωνική ψυχολογική εκπομπή και έπεσε ακριβώς πάνω στην πρόταση του Alter και της Ζήνας Κουτσελίνη. Ο "νονός" της εκπομπής είναι ο Αντώνης Κανάκης. Είμαι περήφανη γι’ αυτό. Ένα βράδυ καλοκαιριού στη Χαλκιδική ψάχναμε με τον Αντώνη Κανάκη ονόματα για την εκπομπή. Όταν ξυπνήσαμε το πρωί και αφού είχαμε πει πάνω από 100 τίτλους και οι δυο αντί για "Καλημέρα" είπαμε "Κοιτάω μπροστά" και τότε καταλάβαμε πως αυτό έπρεπε να είναι το όνομα. Διήρκησε 3 χρόνια, τα πιο σημαντικά της ζωής μου. Δεν είχα κοιτάξει το τέλος. Ήρθε κι αυτό αν και δεν το περίμενα, άλλα μου έδωσε χρόνο με τον νεογέννητο τότε πρώτο μου γιο», είπε αρχικά η ίδια.

Και έπειτα εξομολογήθηκε για τις ιστορίες που άκουσε μέσα από αυτή που την άγγιξαν συναισθηματικά: «Θυμάμαι μία μητέρα ξεκινώντας να μας περιγράφει πως, έχασε το γιο της άρχισε να λέει "Ράνια μου, έχασα το παιδί μου". Ταράχθηκα και έκανα νοήματα. Η κυρία κατέληξε πως ο γιος της παντρεύτηκε. Στα 45 του έφυγε για πρώτη φορά από το σπίτι του. Θυμάμαι ένα νέο παιδί με πόσο πόνο περιέγραφε πως τον έδιωξαν από το σπίτι του, με τον πάτερα του να του λέει "Πέθανες για μένα". Το παιδί αυτό είχε κάνει μία διαφορετική επιλογή στη σεξουαλικότητα του από αυτό που όριζε για τους ανθρώπους η μικρή κλειστή κοινωνία που ζούσε».

«Μετά το τέλος της εκπομπής των τριών ετών βγήκε το βιβλίο με τον ίδιο τίτλο. Με ρωτούσαν αν οι ιστορίες ήταν αληθινές. Το μεγάλο μου μυστικό είναι πως 2-3 από αυτές τις ιστορίες έχουν όνομα, πρόσωπο και αριθμό. Από τις πολύ δύσκολες στιγμές στο "Κοιτάω μπροστά" ήταν κάποιες μέρες της εγκυμοσύνης μου. Υπήρξαν φορές που χρειάστηκε να μπω πρώτη εγώ να κάτσω, μετά να μπει το κοινό και στο τέλος το αντίστροφο. Δεν μπορούσα καν να περπατήσω. Οι ώρες του αέρα κυλούσαν νερό, άλλα μετά κατέρρεα», αποκάλυψε έπειτα για τις δύσκολες στιγμές της.

Και κατέληξε: «Το "Κοιτάω μπροστά" άνοιξε το δρόμο για πολλές συναφείς εκπομπές. Υπήρξαν απόπειρες που δεν ήταν επιτυχημένες. Κάποιες φορές που έπαιρναν ακόμη και αυτούσιες ιστορίες λέγαμε γελώντας "Να δώσουμε τα SOS στους συνάδελφους". Κάναμε κάτι που είχε μεγάλη ανταπόκριση και μέχρι και σήμερα οι τηλεθεατές μου μιλούν γι’ αυτό. Νιώθω ευγνωμοσύνη μέχρι το άπειρο».

Διαβάστε επίσης: «Τότε δεν είχαμε υπάρξει...» - Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για τη σχέση του με τη Ράνια Θρασκιά