Μαρία Ιωαννίδου κατά Γερμανού: «Η Ναταλία είναι αδιάφορη, δεν έρχεται να με δει, δεν τη νοιάζει καν»

«Ο Φρέντυ αρρώστησε πάνω που είχαμε αποφασίσει να κάνουμε ένα παιδάκι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και αναφέρθηκε στην σχέση και τον γάμο της με τον Φρέντυ Γερμανό, την περίοδο που εκείνος αρρώστησε βαριά, αλλά και την σχέση της με την κόρη του, Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ την αλήθεια για την οικονομική της καταστροφή).

Αφού αποκάλυψε, λοιπόν, πως δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί και το έκανε για χατίρι του καλού της, εξηγώντας πως της έκανε πρόταση βάζοντας το δαχτυλίδι του αρραβώνα σε ποτήρι με σαμπάνια που παραλίγο να την πνίξει, μίλησε για το γεγονός πως ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, αν και εκείνη πια με το μοναδικό παιδί του δεν έχει πολλές επαφές (δείτε εδώ την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τα 24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού

Περάσατε δύσκολες στιγμές, όταν εκείνος αρρώστησε…

Πολύ. Και αρρώστησε πάνω που είχαμε αποφασίσει να κάνουμε ένα παιδάκι. Θέλαμε να υιοθετήσουμε αλλά ήταν πολύ δύσκολο, με τεράστια γραφειοκρατία. Τότε μας είπε ο γυναικολόγος, επειδή εγώ ήμουν νεαρή, να δοκιμάσουμε με εξωσωματική. Κάναμε εξετάσεις, ήταν όλα καλά, αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε αλλά πάνω στη χαρά μας ο Φρέντυ διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μέσα σε έξι μήνες «έφυγε». Εγώ του έκλεισα τα μάτια. Η Ναταλία με παρακάλεσε να το υποστώ όλο αυτό μόνη μου, γιατί δεν άντεχε να δει τον πατέρα της έτσι.

Μαρία Ιωαννίδου

Με τη Ναταλία Γερμανού πώς είναι τώρα οι σχέσεις σας;

Καλές αλλά δεν βλεπόμαστε. Η Ναταλία είναι αδιάφορη. Δεν έρχεται να με δει, δεν τη νοιάζει καν. Έβγαλα το βιβλίο μου «Άνω Τελεία», της το έστειλα με αφιέρωση και δεν είπε μια κουβέντα στην εκπομπή της. Αυτό θα πω μόνο.

Όταν ζούσε ο Φρέντυ, κάναμε παρέα. Όμως ο Φρέντυ μού είχε πει, επειδή ήξερε το παιδί του, «παπάκι, έτσι με έλεγε χαϊδευτικά, δείχνω τη φροντίδα μου πιο πολύ σε σένα τώρα που είμαι άρρωστος, γιατί η Ναταλία είναι σκληρό παιδί και θα τα καταφέρει, ενώ εσύ μπορεί και όχι».