Με αθλητικό μπουστάκι και κολάν στον πλαστικό χειρουργό - Η φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη μέσα από το ιατρείο

Οι θεραπείες που έκανε στο πρόσωπό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αγγελική Ηλιάδη
Instagram / Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, καθώς σε κάθε της εμφάνιση όλα τα βλέμματα γυρνούν προς το μέρος της και όλοι μιλούν για το καλλίγραμμο κορμί της και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

Της αρέσει πολύ να προσέχει την εικόνα της και τον εαυτό της, γι' αυτό λοιπόν η ίδια επισκέπτεται και ανθρώπους που εμπιστεύεται και ξέρει πως θα την περιποιηθούν και θα την βοηθήσουν να δει τα αποτελέσματα που επιθυμεί πάνω της.

Διαβάστε επίσης: «Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να...» - Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη

Το ραντεβού της Αγγελικής Ηλιάδη στον πλαστικό χειρουργό

Πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή, επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό, Μιχάλη Αλμπάν, για να κάνει κάποιες θεραπείες στο πρόσωπό της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το ιατρείο, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Διαβάστε επίσης: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του Μπάμπη Λαζαρίδη έγινε 18 ετών και είναι ίδιος ο μπαμπάς του (Φωτογραφίες)

Και ο γιατρός της δημοσίευσε στο δικό του προφίλ μία φωτογραφία της από την επίσκεψή της, με την τραγουδίστρια να ποζάρει φορώντας ένα μπουστάκι και ένα αθλητικό κολάν.

Αγγελική Ηλιάδη πλαστικές

Αγγελική Ηλιάδη πλαστικές πρόσωπο

Το χειρουργείο στο μάτι της

Η Αγγελική Ηλιάδη, μπορεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο μέσα από τα social media της μοιράζεται προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της και έτσι καταφέρνει να διατηρεί επαφή με το κοινό της (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή).

Την Τρίτη 4/4, όμως, προκάλεσε ανησυχία με την εικόνα της, καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο με το μάτι της καλυμμένο, ωστόσο αμέσως θέλησε να εξηγήσει τι έχει συμβεί, ώστε να σταματήσουν τα σενάρια. Έτσι, λοιπόν, ανέφερε πως έκανε ένα χειρουργείο στο μάτι της, διότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν της επέτρεπε να βλέπει, αλλά όλα πήγαν καλά και τις επόμενες ημέρες θα αναρρώνει.

«Καταρχάς θέλω να σας πω ένα απέραντο ευχαριστώ για τις ευχές που μου έχετε στείλει. Είμαι μια χαρά. Ήταν μια προγραμματισμένη επέμβαση που έπρεπε να κάνω στο ματάκι μου για να μπορώ να βλέπω. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ υπέροχο, καταπλητικό, στον καλύτερο οφθαλμίατρο του κόσμου, τον Δημήτρη Ψαρράκο, που μου έφτιαξε και αυτό το ματάκι μου. Όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πάρα πολύ. Σας αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.