«Το όνειρο τελείωσε...» - Συγκινημένος ο Βασίλης Μπισμπίκης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βασίλης Μπισμπίκης
Instagram / Βασίλης Μπισμπίκης

Μία από τις σειρές που βγήκαν για πρώτη φορά φέτος στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA είναι εκείνη με τίτλο "Αυτή η νύχτα μένει". Σύντομα θα τελειώσει οριστικά, καθώς δεν πρόκειται να συνεχιστεί και να προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο (δείτε εδώ τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας), ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, διότι η πλοκή είναι ιδιαίτερη, ενώ τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για κάθε ρόλο ερμηνεύουν κάθε φορά τα λόγια τους με τέτοιο τρόπο που όλοι κρέμονται από τα χείλη τους, αποθεώνοντάς τους στο twitter.

Σήμερα, Δευτέρα 3/7, λοιπόν, τελείωσαν και επίσημα τα γυρίσματα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και ο ηθοποιός, φανερά συγκινημένος, θέλησε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που παρακολουθεί από την αρχή το δραματικό σίριαλ.

Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για το φινάλε της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει"

«Το όνειρο τελείωσε... και εγώ νιώθω υπερήφανος για αυτή την δουλειά.. σας ευχαριστώ όλους παιδιά..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Σφύριζαν και τον χειροκροτούσαν κάτω από τη σκηνή - Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη σε συναυλία

Μπισμπίκης Αυτή η νύχτα μένει

Το νέο του τηλεοπτικό βήμα

Λίγο πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν βλέπουμε, πως γίνονται αποκαλύψεις σχετικά με τα πρόσωπα, που απασχολούν και τα επαγγελματικά του σχέδια σε σειρές, εκπομπές και άλλα projects.

Ο Σασμός είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha και μάλιστα έχει γίνει γνωστό, πως η σειρά συνεχίζεται του χρόνου με ανατροπές στο σενάριο και σίγουρα προσθαφαιρέσεις στο πολύ πετυχημένο μέχρι σήμερα καστ ηθοποιών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που έχουν συνεργαστεί με το κανάλι και σίγουρα ο Alpha θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού λέγεται, πως ο ηθοποιός θα ενσωματωθεί από του χρόνου με νέο ρόλο στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Δείτε επίσης: Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε