Αυτή η νύχτα μένει: «Ήμουν εξαφανισμένη! Φοβόμουν! Πριν σκοτώσουν τον...» - Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος λίγο πριν το φινάλε

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις 1/7 έως και 7/7 της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Ήμουν εξαφανισμένη! Φοβόμουν! Πριν σκοτώσουν τον...» - Αποκαλύπτεται  ο δολοφόνος λίγο πριν το φινάλε

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, η Σοφία Τάμπουρα επιστρέφει και «καίει» τη Νίτσα με όσα ξέρει και λέει, ενώ ο Χρήστος τυφλωμένος από οργή, αντιμετωπίζει τη μητέρα του και τον Στρατή, αλλά κάνει τα πάντα για να γλιτώσει την κόρη του από αυτόν τον πόλεμο.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις 1/7 έως και 7/7 της σειράς Αυτή η μένει - Φτάνει το φινάλε

Δευτέρα 1/7 Επεισόδιο 105

Ο Τσαπέκος απειλεί ξανά τον Αλκη και όλα δείχνουν να κρέμονται από μια κλωστή. Ο Χρήστος παίρνει μια σκληρή απόφαση για τη Βρεττώ: «Αυτό που έκανες ήταν αδιανόητο, θα σε καταδώσω να τιμωρηθείς», της δηλώνει και στη συνέχεια επιλέγει τον δρόμο της θυσίας προκειμένου να εξασφαλίσει τη ζωή της Εύης, που αγνοεί τα πάντα. Ο Αλέξανδρος και ο Ντίνος βρίσκονται στο οδυνηρό σταυροδρόμι των αποφάσεων. Η Ζέτα ελευθερώνεται και ξεκινά το πολυπόθητο ταξίδι της.

Τέλος, ενώ το παιχνίδι του Νικολάκη εμπλέκει απρόσμενα τον Γιώργη και τη Νίτσα, η μάρτυρας του φόνου του Νώντα, Σοφία Τάμπουρα, περνά την πόρτα του «Ονείρου». Τη γυναίκα αυτή την είχαμε δει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, όπου έκανε ένα μουσικό χορευτικό μπροστά στον Νώντα προκειμένου εκείνος να της δώσει δουλειά. Βέβαια εκείνος προσπάθησε να τη βιάσει και εκείνη φεύγοντας τρέχοντας από το γραφείο του έπεσε μούρη με μούρη με τον δολοφόνο του Παραδείση και αμέσως μετά ακούστηκε το «μπαμ».

Η εν λόγω γυναίκα μπαίνει στο «Ονειρο» αποφασισμένη να μιλήσει για όλα όσα ξέρει: «Ημουν εξαφανισμένη τόσο καιρό γιατί φοβόμουν! Λίγο πριν σκοτώσουν τον Νώντα έπεσα μούρη με μούρη με τον δολοφόνο του και κρυβόμουν, δεν ήξερα αν θα με έβρισκε κι αν θα πάθαινα κι εγώ κάποιο κακό», ομολογεί στον Στρατή. Και συνεχίζει: «Μέχρι που είδα ότι ο δολοφόνος βρίσκεται εδώ και είναι γυναίκα», λέει και προκαλεί αναστάτωση. «Λέγε, ποια είναι;», της λέει ο Στρατής και η Σοφία του απαντάει: «Η Νίτσα». Το σοκ είναι τεράστιο και η αντίστροφη μέτρηση για όλα όσα θα έρθουν έχει ήδη αρχίσει!

Δείτε επίσης: Από το ''Αυτή η νύχτα μένει'' στο Maestro - Άντρας ηθοποιός εισβάλλει στο 2ο κύκλο της σειράς

Τρίτη 4/7 Επεισόδιο 106

Η Ζέτα αντικρίζει το τοπίο των παιδικών της χρόνων αλλά πολύ γρήγορα και έναν γνώριμο επισκέπτη. Ο Στέλιος, έχοντας στα χέρια του τον φάκελο του Διαγόρα, είναι έτοιμος να λύσει τον βραχνά για τον Αλκη και την Εύη υπογράφοντας ταυτόχρονα και μια καταδίκη. Ο Χρήστος εξακολουθεί να αγνοεί την αλήθεια, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την απόφαση της κόρης του να φύγει μακριά, που του ανοίγει ακόμα μια πληγή. Η Σοφία Τάμπουρα ανοίγει την πόρτα που θα φέρει τον ανύποπτο Γιώργη και τη Νίτσα ξανά μπροστά στον εφιάλτη.

Τετάρτη 5/7 Επεισόδιο 107

Ο Χρήστος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες από τον εισαγγελέα αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. «Δεν θα τους αφήσω να με φάνε έτσι εύκολα, θα πολεμήσω μέχρι το τέλος», μονολογεί εκείνος. Η Ζέτα βρίσκεται μετέωρη ανάμεσα στις αναμνήσεις και την πραγματικότητα. Ο Στρατής φτάνει στα άκρα και χάνει τον έλεγχο των πραγμάτων, κλείνει το «Ονειρο» και συγκρούεται με όλο τον κόσμο του μαγαζιού, κάνοντας και τη Νίκη να σκέφτεται όλο και περισσότερο πως ήρθε η ώρα για το τέλος: «Αυτό είναι το τέλος, παιδιά, και πρέπει να το πάρουμε απόφαση! Τόσα χρόνια τον στηρίζαμε, αλλά όπως είδατε μας πέταξε έτσι εύκολα! Οπότε προχωράμε μπροστά, πάμε», είναι τα λόγια της. Η αγωνία της εξορισμένης Βρεττώς για τα παιδιά της θα την οδηγήσει στην πόρτα του Γιώργη και η αποκάλυψη της Νίτσας θα την αφήσει άναυδη.

Δείτε επίσης: Mε ασημί λαμέ φόρεμα και ζώνη με καρφιά στη μέση - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στη συναυλία για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Πέμπτη 6/7 Επεισόδιο 108

Μέσα στη δίνη της ημέρας των εκλογών και τους πανηγυρισμούς των νικητών, η Αγλαΐα παίρνει τον μοναδικό δρόμο που αισθάνεται πως της απέμεινε, με τον Στέλιο ανήμπορο, αλλά και αποφασισμένο να μην αντισταθεί άλλο. Τυφλωμένος από το μίσος, ο Χρήστος αρνείται να δεχτεί τη διέξοδο που του προτείνει η Βάσω και εκείνη ξέρει πως έφτασε η ώρα να αποφασίσει. Η Διαμάντω αναλαμβάνει δυναμικά δράση ώστε να σπάσει την απομόνωση του Στρατή, όμως εκείνος αντιστέκεται γλιστρώντας όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι: «Δεν θέλω τη βοήθεια κανενός, παρατήστε με όλοι σας! Φύγετε μακριά μου και προχωρήστε», φωνάζει.

Η προειδοποίηση του Φώτη ταρακουνά τον Πόντικα και τον στρέφει εκεί που πρέπει. Η προσπάθεια της Βρεττώς να βρει λύσεις για τον Γιώργη και τη Νίτσα μένει άκαρπη. Στο μεταξύ, χαρούμενη η Νίκη θα συναντήσει έκπληκτη έναν παλιό της γνώριμο. Η Διαμάντω θα προσγειωθεί αναπάντεχα στον πλανήτη της ευτυχίας καθώς ο Θοδωράκης βγαίνει από το νοσοκομείο και η ζωή θα ξαναρχίσει να μετρά. Την ώρα που η Ζέτα αποφασίζει πως ο μόνος της προορισμός είναι ο Στρατής, η τυφλή οργή και οι ματαιώσεις εκείνου και του Χρήστου τους φέρνουν στην τελική αναμέτρηση.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχω ξανά κάνει ερωτική σκηνή, δεν μπορώ να πω ότι...» - Μιλά χωρίς ενδοιασμούς για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει και το νέο της σύντροφο!

Παρασκευή 7/7 Επεισόδιο 109

Ο Ντανίλος βρίσκεται πλέον συνειδητοποιημένος στο τέρμα του δρόμου του. Χαρούμενη η Νίκη θα συναντήσει έκπληκτη αντί για τον Ρευματά έναν παλιό της γνώριμο. Η Διαμάντω θα προσγειωθεί αναπάντεχα στον πλανήτη της ευτυχίας και η ζωή θα ξαναρχίσει να μετρά. Την ώρα που η Ζέτα αποφασίζει πως ο μόνος της προορισμός είναι ο Στρατής, η τυφλή οργή και οι ματαιώσεις εκείνου και του Χρήστου τους φέρνουν στην τελική αναμέτρηση.