Μεγάλη ανησυχία για την υγεία του τράπερ Trannos - Η φωτογραφία στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / trannos.west
Instagram / trannos.west

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον γνωστό τράπερ Trannos, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και λίγο καιρό.

Δεν αποκάλυψε τι συμβαίνει ακριβώς, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στους θαυμαστές του, ωστόσο εξήγησε πως βρίσκεται στην τελική ευθεία για να αναρρώσει πλήρως, τονίζοντας πως αυτός είναι και ο λόγος που έχει ακυρώσει πολλές από τις συναυλίες του. Στο πλευρό του, φυσικά, βρίσκονται οι φίλοι και η οικογένειά του (δείτε εδώ την μητέρα του).

Οι αναρτήσεις του τράπερ Trannos μέσα από το νοσοκομείο

«Λυπάμαι που τον τελευταίο καιρό μια έρχομαι και μια δεν έρχομαι στην περιοχή σας. Προσπαθώ να φτιάξω αυτό το πρόβλημα καιρό τώρα και είμαι στην τελική ευθεία. Ευχαριστώ για τη στήριξη και όλη την αγάπη. Υπόσχομαι να γυρίσω τεράστιος»

Trannos νοσοκομείο

Trannos νοσοκομείο υγεία

Η στιγμή που ανακοίνωσε τον χωρισμό του στις κάμερες

Μπορεί το 2022 να μετρήσαμε 11 ολόκληρους ξαφνικούς χωρισμούς που τάραξαν τα νερά της ελληνικής showbiz (δείτε τους όλους εδώ) αλλά και το 2023 δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να πηγαίνει καλύτερα... Το πρωί της Τρίτης 21/2, γνωστός τραγουδιστής ή μάλλον γνωστός τράπερ, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε όχι μόνο πως ήταν σε σχέση τόσο καιρό αλλά πως πρόλαβε και χώρισε!

Για την ακρίβεια δήλωσε... πληγωμένος!

«Ο Trannos δεν είναι ερωτευμένος, ο Trannos είναι πληγωμένος. Όλα καλά, όλα στο παιχνίδι είναι. Το νέο μου τραγούδι λέει ότι δεν με ήθελαν οι γονείς της γιατί είμαι ρεμάλι. Εννοείται πως ότι γράφω ισχύει. Έτσι είναι, τη στεναχώρια τη γυρνάμε σε επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Trannos στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και κατέληξε σε ερώτηση για το αν είναι σχεσάκιας:

«Είμαι λίγο αγαπούλας…».

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, στην ίδια πάλι εκπομπή - Happy Day - η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ανακοινώσει ακόμα έναν χωρισμό δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Λέγεται ότι την απατάει» (δείτε εδώ για ποιο ζευγάρι πρόκειται).

TAGS