«Σε σκεφτόμουν την ημέρα της βάφτισης. Ήρθε η Φαίη με τον Γιαννάκη...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για τον γιο του Γιώργου Λιάγκα

«Ήθελα να στο πω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σε σκεφτόμουν την ημέρα της βάφτισης. Ήρθε η Φαίη με τον Γιαννάκη...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για τον γιο του Γιώργου Λιάγκα

Το πρωί της Τρίτης 4/7 η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινό, όπου μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε δηλαδή στην κόντρα της με τον Νίκο Μουτσινά και όσα συνέβησαν μεταξύ τους (δείτε εδώ αναλυτικά), ενώ έκανε και μία αναφορά στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα, και την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στην βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη, σε αντίθεση με την Φαίη Σκορδά και τον γιο τους, Γιάννη, θέλησε να μιλήσει για το παιδί τους και να του πει τις πρώτες σκέψεις που έκανε μόλις τον αντίκρισε μετά από καιρό.

Η αναφορά της Μαρίας Ηλιάκη για το παιδί του Γιώργου Λιάγκα και της Σκορδά, Γιάννη

«Σε σκεφτόμουν την ημέρα της βάφτισης. Ήρθε η Φαίη με τον Γιαννάκη, ο οποίος δεν είναι πια Γιαννάκης», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: «Είναι Γιάνναρος».

«Ρε συ Γιώργο, πραγματικά τον παρατηρούσα, είναι φανταστικό παιδί», πρόσθεσε έπειτα εκείνη και ο περήφανος μπαμπάς δήλωσε: «Και ο μικρός. Και τα δυο παιδιά είναι». Και τότε η παρουσιάστρια εξήγησε: «Τον μικρό έχω να τον δω πολύ καιρό, αλλά ο Γιαννάκης, επειδή τον είχα δει κι εδώ, έχει μεγαλώσει πολύ και φαίνεται πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό. Σε σκεφτόμουν και ήθελα να στο πω. Εξαιρετικό παιδάκι φαίνεται».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης - Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Η εμφάνιση της Φαίης στην βάφτιση με τον γιο της

Την Τετάρτη 31/5 η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την μοναχοκόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Κατερίνα, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη. Μπορεί οι φωτογραφίες από το μυστήριο να είναι ελάχιστες (δείτε εδώ την ανάρτηση του περήφανου πατέρα), παρόλα αυτά ο φωτογράφος του youweekly.gr έχει πλούσιο υλικό από το τραπέζι που ακολούθησε στην πορεία.

Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη με ένα φόρεμα, μίντι, σε άλφα γραμμή και σε σκούρο μπλε χρώμα με μικρά σχέδια στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε άψογα με ένα κατακόκκινο κραγιόν και τακούνια στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος με μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και μπορντό παντελόνι, κάνοντας τη διαφορά.

Ο χώρος ήταν στολισμένος σε μωβ, ροζ και κίτρινες αποχρώσεις, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκεται και η Φαίη Σκορδά με τον γιο της, Γιάννη, και τον Άρη Καβατζίκη.

Δείτε επίσης τις πρώτες δηλώσεις της όλο χαρά και συγκίνηση λίγο μετά την βάφτιση!

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης τραπέζι

Ηλιάκη βάφτιση κόρης

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης Σκορδά γιος

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης Καβατζίκης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε και την μπομπονιέρα που δόθηκε στους καλεσμένους, η οποία βρισκόταν μέσα σε ένα κουτί, μαζί με ένα αρωματικό χώρου, τα μαρτυρικά και ένα κερί.

Βάφτιση κόρης Ηλιάκη Μπομπονιέρα